Accident teribil la „Insula iubirii”! Un concurent a căzut în gol de la un balcon aflat la mare înălțime. Incidentul a fost surpins de camerele de filmat

Accident teribil la „Insula iubirii”! Un concurent a căzut în gol de la un balcon aflat la mare înălțime. Incidentul a fost surpins de camerele de filmat
Experiență dureroasă la propriu pentru Ray, concurentul de la show-ul „Insula Iubirii”. Toții colegii au privit înmărmuți cum tânărul s-a făcut una cu pământul!

Reality show-ul „Insula iubirii” a ajuns la al șaselea sezon dar este pentru prima dată când se întâmplă o asemenea scenă. O glumă între participanți era să se transforme într-o adevărată tragedie.

Rey a căzut de la balcon! Da, ați citit bine! Iar totul s-a petrecut sub privirile celorlalți participanți la show. Eda, actuala parteneră a tânărului, a privit şocată întreaga scenă.

„A căzut pe gresia de jos și a rămas așa… ca o stea de mare”

Totul a început cu o glumă din partea ispitelor. Fetele l-au udat pe Rareş, în timp ce acesta dormea liniştit pe un şezlong, iar de aici a pornit un joc amuzant. Rey a „sărit” în ajutorul colegului său şi a vrut să le sperie pe fete, însă gestul său l-a costat: a căzut de la balcon sub privirile celorlați participanți la show.

„Rareș le-a alergat pe fete dintr-o vilă în cealaltă până au ajuns în camera liberă. El a vrut să urce pe balcon și să le sperie. Și-a dat seama că este foarte instabilă structura aceea, dar Rey, Hulk, s-a gândit că el poate să urce și într-adevăr s-a urcat pe masă, pe scaun, doar că acel balcon avea anumiți paleți, care sunt dintr-un lemn fragil. S-a prins de ei, iar în momentul în care s-a ridicat cu totul s-au rupt acei paleți. A căzut pe gresia de jos și a rămas așa… ca o stea de mare”, a povestit Eda.

Cum s-a petrecut întreaga scenă

Rey s-a prăbușit sub privirile celorlaţi și pentru câteva secunde a rămas la pământ. Din fericire, bărbatul nu a păţit nimic grav, însă lovitura a fost destul de dureroasă.

„Eu am văzut toată căzătura asta în slow motion, adică l-am văzut sus, s-au rupt, și căzătura, dar, pas cu pas am văzut tot și am înlemnit. Bine, acum că el este bine și s-a ridicat și am râs toți, dar dacă s-ar fi întâmplat ceva ar fi fost tragic”, a mai spus Eda.

Recomandarile noastre