Începe Survivor 2022. Dar și Insula Iubirii! Radu Vâlcan, ofertat de Pro TV

Începe Survivor 2022. Dar și Insula Iubirii! Radu Vâlcan, ofertat de Pro TV
Show-ul fenomen Survivor a trecut în tabăra Pro TV, iar noua producție caută să aducă în echipa faimoșilor cele mai tari vedete. Astfel, lumea vorbește că Media Pro vrea să-l agațe și pe Radu Vâlcan, cu ajutorul soției sale, deja vedetă PRO, Adela Popescu.

Trustul Pro a dus muncă asiduă pentru a-l capta pe Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu de la „Vorbește lumea”, în noul sezon Survivor România, ce va fi difuzat la Pro TV în prima parte a anului viitor.

Conducerea a rugat-o insistent pe Adela să-l aducă pe Radu Vâlcan la negocieri, iar apariția lui în instiuția media i-a șocat pe mulți. Nu e o obișnuiță a starului de la Antene de a vizita Pro TV. Chiar dacă se putea folosi oricând de scuza că a venit să-și ia soția de la muncă.

Citește și: Începe Survivor 2022. Și-a anunțat și ea intrarea în echipa Faimoșilor! E surpriza sezonului 3

În realitate, spun surse din interior, Radu Vâlcan a avut o scurtă discuție cu producătorii Survivor România pentru a accepta, sau nu, oferta de a participa în sezonul 3. Totodată, răspunsul lui a fost unul ferm.

Survivor sau Insula Iubirii? A ales cu ajutorul familiei

După ce s-a consultat cu familia, acesta a luat decizia de a nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard, spun surse. Chiar dacă Survivor România 2022 ar fi însemnat un venit de trei ori mai mare decât cel de la Insula Iubirii, acolo unde e prezentator, Vâlcan a preferat stabilitatea locului de muncă și, de ce nu, faptul că pe Insula Iubirii se poate relaxa în pauzele de filmare, în loc să se arunce în probe de foc și să mănânce frunze, ca-n Survivor.

Așadar, soțul Adelei Popescu a spus pass acestei oferte. S-a folosit de scuza că el deja a semnat contractul pentru sezonul 6. Mai mult, filmările deja au început pentru reality-show, iar Vâlcan se află deja pe noua insulă alături de cuplurile concurente. Imaginile vor fi difuzate tot anul viitor, foarte probabil în aceeași perioadă cu Survivor: luna februarie.

În acest nou sezon, iubirea se va dovedi pe o altă insulă, într-o atmosferă nouă și mult mai interesantă. Emisiunea revine după o lungă pauză, necesară din cauza pandemiei de coronavirus.

Ce se întâmplă pe Insula Iubirii?

Cupluri care vor să-şi testeze relaţia locuiesc timp de mai multe zile, în locații separate. Fete cu fete, băieţi cu băieţi. De-a lungul filmărilor, în ambele vile vor fi aduse ispite care vor încerca să-și bage coada în relațiile concurenților.