Începe Survivor 2022. Și-a anunțat și ea intrarea în echipa Faimoșilor! E surpriza sezonului 3

Începe Survivor 2022. Și-a anunțat și ea intrarea în echipa Faimoșilor! E surpriza sezonului 3
Începe Survivor 2022, iar vedetele care vor alcătui echipa faimoșilor încep să răsară. Până în prezent, avem câteva vedete „bătute în cuie” în sezonul 3 al reality-show-ului ce va fi difuzat la Pro TV. Cea mai nouă apariție este...

Survivor România 2022 aduce multe surprize, iar Pro TV și-a propus să bată orice record de audiență. Reality show-ul va începe anul viitor, în luna februarie – dacă se va bate palma la masa negocierilor cu deținătorii licenței -, simultan cu mai multe țări.

Survivor va fi mult mai intens și mai intrigant pentru telespectatori, iar participanții vor fi mai bine aleși, dar și mai bine remunerați ca în sezoanele anterioare.

Pe lista scurtă a vedetelor, întocmită de producători, se află olimpicul Marian Drăgulescu, sexy-cântăreața Otilia Bilionera, iar Geta Sterp – sora lui Culiță Sterp, și-a anunțat prezența în competiție. De asemenea, actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, de la XtraNight Show, și-a  dat demisia de la emisiunea lui Dan Capatos pentru a pleca în aventura din Dominicană.

Oana Zăvoranu și Dorian Popa au negat vehement participarea, ba chiar au și dat de pământ cu producția show-ului. Puteți citi mai multe despre asta AICI!

Cel mai recent VIP care a confirmat participarea în Survivor 2022 este femeia cu cele mai lungi picioare din România!

Roxana Ciuhulescu intră în echipa faimoșilor!

Roxana Ciuhulescu, care tocmai a împlinit 43 de ani, mamă a doi copii, merge la Survivor România 2022! O spune chiar ea. Deși nu a dezvăluit informația pe șleau, vedeta s-a făcut foarte bine înțeleasă.

Vedeta, care are o înălțime de 1.96m, lucrează în prezent la Ministerul Sportului, în calitate de consilier.

În cadrul unui interviu acordat recent celor de la PlayTech.ro, Roxana a dezvăluit marea surpriză:

Survivor 2022
Survivor 2022

„De curând, am primit o propunere destul de tentantă pentru un show-concurs, un proiect foarte mare, despre care însă nu pot da mai multe amănunte”. Potrivit surselor din trustul Media Pro, Ciuhuleasca a bătut deja palma.

 Ce șanse are să ia marele premiu? Uriașe!

“Am fost cea mai înaltă jucătoare de handbal. Am practicat acest sport de la 12 la 18 ani. Am jucat la Antilopa, apoi am făcut parte din naționala de tineret. Am avut însă un accident teribil pe teren. M-am ales cu rupturi de ligament și menisc. Am avut mai multe operații, recuperarea a durat un an. După, am făcut volei vreun an de zile, după care kick boxing. Am urcat în ring de două ori”, a povestit fosta prezentatoare a emisiunii Pro Sport.