Aceasta este cea de-a doua rochie de mireasă a lui Kate Middleton, pe care publicul nu a văzut-o. A arătat splendid

Aceasta este cea de-a doua rochie de mireasă a lui Kate Middleton, pe care publicul nu a văzut-o. A arătat splendid
Rochia de recepție a lui Kate Middleton își merită momentul de revenire în prim plan. Unsprezece ani este mult timp lung în lumea modei — suficient de lung, de fapt, pentru ca una dintre cele mai faimoase rochii ale vremii să fie uitată și apoi, în mod neașteptat, să fie din nou în prim plan, gata să influențeze noua generatie.

Aceasta este povestea celei de-a doua rochii de nuntă a lui Kate Middleton, purtată imediat după rochia ei de mireasă creată de Alexander McQueen, din 2011 – cea pe care poate ați uitat-o deja.

Dar rochia de primire este cea care a atras cea mai mare atenție în ultimul timp – datorită unei postări virale a utilizatorului TikTok @allacortedi, care a distribuit un videoclip cu mireasa mergând la recepția de la Palatul Buckingham, în al doilea look al zilei. Sarah Burton pentru Alexander McQueen a proiectat și rochia, o rochie fără bretele, sidefată, până la podea, mult mai simplă decât rochia ei de mireasă, dar nu mai puțin spectaculoasă.

Un decolteu curajos, cu umerii înfășurați într-un bolero de angora, a cărui textură a adăugat o complexitate jucăușă împotriva strălucirii rochiei din satin, scrie Vogue.com.

@allacortedi Kate Middleton second wedding dress #royalty #katemiddleton #princesskate# #queen#royalty#letiziaortiz#ladydiana#queenofhearts ♬ A Thousand Years – Christina Perri


Pentru a completa imaginea, o centură împodobită cu cristale a stat în jurul taliei miresei de acum 11 ani. Părul ei, care fusese pe jumătate în sus pentru nuntă, cădea liber și ondulat în jurul umerilor ei. Interesant e că rochia de recepție nu a fost fotografiată oficial în ziua nunții, deși camerele de luat vederi au avut voie să surprindă cuplul regal care părăsește reședința din Londra a lui Charles în drum spre palat pentru recepția nunții lui Kate Middleton cu prințul William, pe care Regina Elisabeta a găzduit-o la Palatul Buckingham pentru 650 de persoane.

Kate Middleton a purtat două rochii Alexander McQueen în ziua nunții

În 2014, Sarah Burton a reflectat asupra faptului că a fost aleasă să realizeze rochiile de mireasă ale ducesei. „Mi-a plăcut să fac rochia și ne-am pus toată pasiunea în ea”, a spus pentru publicația “E!”.

„Respect natura intimă a acelui proiect minunat și respect prieteniile care s-au făcut în timpul procesului.

Dorința unei tinere instinctive, inteligente și imaginative pentru o rochie de mireasă frumoasă – sau orice fel de rochie – este cel mai natural lucru din lume. Și am fost onorată să accept provocarea, și voi fi mereu”.

Sarah Jane Burton OBE este un designer de modă englez, în prezent director de creație al brandului de modă Alexander McQueen.

Surswa foto: The British Monarchy