Aceasta este planta care îi ajută pe domni „să rămână bărbați”. Nu trebuie să vă lipsească din casă

Aceasta este planta care îi ajută pe domni „să rămână bărbați”. Nu trebuie să vă lipsească din casă
Plantele de apartament nu ne ajută doar să decorăm locuința mult mai frumos, ci ne sunt de un real ajutor dacă vrem să avem spor și să stăm bine la capitolul dragoste.

Norocul și fericirea par să vă fi ocolit în ultima perioadă? Specialiștii spun că ar fi cazul să știți care sunt plantele care vă vor ajuta în acest sens.

Aceasta este planta care îi ajută pe domni să rămână virili. Nu trebuie să vă lipsească din casă

Sunteți frumoasă, deșteaptă, dar bărbatul pe care-l doriți întârzie să apară? Schimbați puțin tactica. Nu mai plângeți și mergeți rapid la o florărie de unde achiziționați Spathiphyllum, cunoscută și sub denumirea de Fericirea femeii. Veți rămâne surprinse să vedeți că nu va mai dura mult și în viața voastră o să apară Făt-Frumos-ul, care vă va oferi tot ce aveți nevoie ca să fiți fericite. De asemenea, planta e indicate cuplurilor care vor să aibă copii cât mai repede.

Violetele alungă discuțiile și certurile

La rândul său, frumoasele violete vă ajută să nu vă mai certați în cuplu. Pe de altă parte, trandafirul chinezesc are rolul de a vă aduce o dragoste pasională. Iar dacă veți aduce în casa voastră și mirt, atunci puteți fi convinse că veți avea mariajul la care visați. La unele popoare, tradiția spune că aceasta trebuie să fie un cadou pentru tinerii căsătoriți.

Iar pentru ca pacea să domnească în casa și familia dumneavoastră, cumpărați cu toată încrederea calathea și chlorophytum, care totodată aduce și pacea în familie. Există și o plantă care îi ajută pe domni să aibă virilitatea mult dorită și anume anturium sau planta bărbatului.

Tot pentru a vă găsi jumătatea, dar și pentru a vă păstra familia atunci aveți nevoie de oksalis pe care să-l plantați acasă. Fericirea conjungală în dormitor este adusă și de hoya, cunoscută ca și floarea de ceară, care trebuie ținută în camera în care dormiți. Specialiștii spun că această floare e bine să fie dăruită mai ales de Ziua Îndrăgostiților.

Sursă foto: sfatnaturist