Vrei să scapi de vrăji și ghinion? Folosește aceste plante și vei rămâne uimit cum ți se va schimba viața

Vrei să scapi de vrăji și ghinion? Folosește aceste plante și vei rămâne uimit cum ți se va schimba viața
Tot mai multe persoane se plâng în ultima perioadă că viața li s-a schimbat radical și nu știu ce să facă să-și revină la normal.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit plantele pentru a reduce bucuria și prosperitatea în casele lor.

Vrei să scapi de vrăji și ghinion? Folosește aceste plante și vei rămâne uimit cum ți se va schimba viața

Când viața se întoarce pe dos și nu ști pe ce drum să o apuci, apelează la ajutorul plantelor și vei vedea cum totul se va rezolva. Una dintre plantele aducătoare de noroc este oregano, care, din cele mai vechi timpuri, este asociat cu fericirea, pacea și armonia.

Italienii, de exemplu, obișnuiau să spele pereții caselor cu ceai din frunze de oregano ca să scape de energiile negative. Și efectul se vede imediat. Și tot pentru a scăpa de spiritele rele puteți folosi trifoiul. Faceți un amestec din trifoi uscat, oțet și aghiasmă și îmuiați în această poțiune o creangă de busuioc.

Stropiți apoi toate colțurile camerelor. Nu uitați nici de busuioc, pentru că este planta care vă scapă de certurile în cuplu. Nu e nevoie decât să purtați puțin busuioc în buzunar și situația se va schimba. De asemenea, busuiocul este excelent atunci când este folosit în mâncare, ca plantă aromatică.

Uleiul din lemn de santal alungă stresul

Uleiul de sandal are puteri tămăduitoare, fiind menționat de mai multe ori în Sfânta Scriptură. Dacă în India este folosit pentru că are capacitatea de a calma mintea, în alte locuri se știe că acesta alungă stresul. Iar ca să scăpați de farmece foarte bună este pulberea de lemn de santal.

Nu în ultimul rând rozmarinul purifică aerul dacă se vor arde câteva crenguțe. Dar alungă și farmecele și vrăjile și aduce în viața voastră bucuria și iubirea. Cât privește usturoiul, planta a fost folosită din trecut pentru a îndepărta spiritele rele și strigoii, ne apără de farmece și ghinioane. În acest sens, se ung tocurile ferestrelor și a ușilor.

Sursă foto: ea.md