Rugăciune pentru spălarea păcatelor. Acestea sunt cuvintele pe care trebui să le rostiți în fiecare joi

Rugăciune pentru spălarea păcatelor. Acestea sunt cuvintele pe care trebui să le rostiți în fiecare joi
Viața nu este întotdeauna făcută doar din bucurii și reușite. Când simțiți că ceva se clatină, apelați la ajutorul lui Dumnezeu și rostiți o rugăciune aducătoare de mari bucurii.

Dacă viața v-a zguduit, nu vă pierdeți speranța și, în fiecare zi, de joi, spuneți această rugăciune. Veți vedea diferența.

Rugăciune pentru spălarea păcatelor. Acestea cele mai importante cuvinte pe care trebui să le rostiți în fiecare joi

Sfânta Scriptură spune că  „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte și să ne curăţească de orice nelegiuire”. Ori de câte ori aveți probleme și simțiți că totul se năruie în jurul vostru, rostiți această rugăciune în fiecare joi. Vă curăță de toate relele și se spune că face adevărate minuni cu cei care au dăruire și iubire față de Dumnezeu. Atunci când vă rugați, aprindeți o lumânare.

„Dumnezeul meu, binevoiește și povățuiește-mă cu înțelepciunea Ta, călăuzește-mă cu dreptatea Ta”

„Dumnezeul meu, cred întru Ține și mă rog Ție, întărește-mi credința! Te iubesc, sporește-mi dragostea! Mă pocăiesc, fă-mi căința să prisosească! Te slăvesc că pe întâiul meu început! Îți mulțumesc, Binefăcătorului meu cel veșnic! Te chem ca pe puternicul meu ajutor.

Dumnezeul meu, binevoiește și povățuiește-mă cu înțelepciunea Ta, călăuzește-mă cu dreptatea Ta, mângâie-mă cu milostivirea Ta, apăra-mă cu puterea Ta. Îți închin, o, Dumnezeule, gândurile, faptele, suferințele mele. Ca în viitor să mă gândesc la Tine, să grăiesc de Tine, să lucrez după voia Ta, să sufăr pentru Tine.

„Dumnezeule preabun, ajută-mă să mă curățesc de greșalele trecute”

Doamne, eu voiesc ceea ce voiești Tu. Pentru că Tu voiești să mă supun voii Tale și făgăduiesc să fac ceea ce voiești Tu. Te rog cu umilință, luminează-mi mintea, oțelește-mi voia, curățește-mi trupul și-mi sfințește sufletul!

Dumnezeule preabun, ajută-mă să mă curățesc de greșalele trecute, să biruiesc ispitele viitoare și să lucrez cuvintele virtuții. Umple inimă mea de dragoste pentru bunătatea Ta, de ură pentru greșalele mele, de râvnă pentru binele aproapelui și de defăimare pentru deșertăciunile lumii. Amin!”.

Sursă foto: fanatik