Citiți această rugăciune cu multă credință în Postul Paștelui și minunea va apărea

Citiți această rugăciune cu multă credință în Postul Paștelui și minunea va apărea
Se spune că cele mai multe ispite le avem mult mai mult în Postul Paștelui. Rugăciunea este soluția pentru toate problemele care apar.

Când nimic nu pare să vă scoată dintr-o nenorocire, nu trebuie decât să vă ridicați ochii spre Cer și veți primi ajutorul de care aveți atât de mare nevoie.

Citiți această rugăciune cu multă credință în Postul Paștelui și minunea va apărea

Uneori ispitele vin sub forma durerii, alteori a suferinței. Toată lumea are momente dificile, iar acestea apar mai ales în perioada de post, când vrem să fim mai aproape de Divinitate, dar întâmpinăm multe piedici. Este momentul să luăm atitudine și să cerem ajutorul lui Dumnezeu, citind această rugăciune foarte puternică.

“Scapă-mă de toate primejdiile, de toți duşmanii văzuți și nevăzuți”

„O, Dumnezeule Mare, mântuiește-mă de toate relele. O, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinților, hărăzește-mi-o și mie, care ajuți și sprijini toate lucrările. Ajută-mă și sprijină-mă în toate nevoile. Scapă-mă de toate primejdiile, de toți duşmanii văzuți și nevăzuți. În numele Tatălui care a creat lumea! În numele Fiului care a răscumpărat-o! În numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârșire.

Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine! Binecuvântarea Domnului Iisus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine! Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine!

Doamne, norii grei ai nenorocirilor și ai supărărilor se abat asupra capului meu. Întristările sfâșietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubești și această încredințare mă încurajează.

„Luminează-le Tu, Doamne, inima lor și fă-o primitoare de dragoste”

Plin(ă) de nădejde în dragostea și bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuși. Trimite Doamne binecuvântarea Ta peste duşmanii mei cunoscuți (se spune numele) și necunoscuți și îndreaptă-i cu gânduri bune spre mine și spre toți ai casei mele.

Tu Doamne, dorești ca omul să trăiască în unire și dragoste pe pământ. Fă-i și pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, mă desconsideră, să cunoască milostivirea Ta și luminează-le Tu, Doamne, inima lor și fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată și ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greșesc noua. Amin!”

Sursă foto: stiripiatraneamt

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre