Ciudata legătură de destin dintre Victor Socaciu și bărbatul care a ajutat-o pe Marina Almășan să treacă peste suferința despărțirii de artist

Ciudata legătură de destin dintre Victor Socaciu și bărbatul care a ajutat-o pe Marina Almășan să treacă peste suferința despărțirii de artist
De peste un deceniu, îndrăgita prezentatoare Marina Almășan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri timișorean Georgică Cornu. În anii săi de glorie, acesta era cunoscut drept „regele afacerilor cu statul”, în urma numeroaselor contracte obținute.

 

 

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost mereu legați de numele Cornu. Ciudate coincidențe în viața celor doi!

În anii căsătoriei, cei doi si-au construit casa de la Cornu. Acolo a crescut și copilul lor, Victoraș. Zilnic cuvântul Cornu era prezent în viața Marinei și a copilului ei, ca și a lui Socaciu. De altfel, celebrul folckist a și dorit foarte mult să fie îngropat la Cornu.

Apoi, pe Marina a salvat-o din suferința despărțirii Georgică Cornu. E și acum cu el, după mai mult de 10 ani de relație. I-a rămas alături inclusiv în perioada în care acesta a avut probleme cu legea și a fost reținut.

Relaţia dintre Marina Almăşan şi Georgică Cornu a debutat într-o perioadă în care amândoi erau căsătoriţi. De atunci, au trecut prin multe împreună. Au și divorțat, fiecare de partenerul său și, chiar dacă nu s-au căsătorit, duc o viață de cuplu.

Cornu a fost primul om căruia Marina i-a povestit nefericirea din căsnicie

Prezentatoarea de la TVR a povestit cum a început relația lor. „L-am cunoscut pe Georgică absolut întâmplator, la un Bal al Speranţei (loc predestinat!), pe care l-am prezentat, la Timişoara, la invitaţia prietenei mele, Maria Grapini. M-a uimit generozitatea cu care omul de afaceri, atât de modest ca şi înfăţişare, s-a implicat în ajutorarea unor nefericiţi ( acesta era scopul evenimentului).

Apoi ne-am revăzut întâmplator, la Bucureşti. La o cafea, servită undeva, pe Dorobanţi… Şi nu știu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr… Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară.

A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii și de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică…”, a rememorat Marina Almășan.

„Ne-am ajutat şi susținut reciproc în toate furtunile”

Vedeta de televiziune și-a continuat confesiunea. Momentul de sinceritate i-a apropiat. „De atunci, ne-am ajutat şi susținut reciproc în toate furtunile care s-au abătut în vieţile noastre. Am depăşit împreună, suferind din greu, mizeriile din presă, potrivit cărora eram nişte aventurieri iresponsabili, care ne bătuseram joc de partenerii noştri de viață, înşelându-i.

Mult mai tarziu, jurnaliştii au fost nevoiţi să accepte că lucrurile stătuseră exact pe dos şi să recunoască faptul că, la originea acelei campanii defăimătoare, se aflau înşişi partenerii noştri de viaţă, care încercau cu disperare să iasă basma curată, acuzându-ne pe noi taman de ceea ce se făcuseră ei vinovaţi’’, a mai scris Marina Almăşan pe pagina ei de Facebook.

Marina Almășan și Georgică Cornu și-au crescut copiii împreună

Marina Almășan este o prezență constantă în viața lui Georgică Cornu. Acesta are doi copii, majori, din prima sa căsătorie. Copii cu care Marina are astăzi o relaţie apropiată: „Timpul ne-a întărit prietenia, chiar dacă distanţa ne-a fost mereu potrivnică. Ne-am sprijinit în tot şi în toate, ne-am sfătuit reciproc în momentele de cumpănă, ne-am crescut împreună copiii, abandonaţi cu totul sau neglijaţi în mod nedrept de către celălalt părinte.

Am reuşit să-l cunosc mai bine pe omul de afaceri timişorean şi să mă înverşunez, la rându-mi, împotriva tuturor nedreptăţilor cu care se lupta de ani buni. Când caut definiţia unui om de caracter, îmi amintesc de el. La fel, când caut exemple de oameni puternici, de oameni corecţi, de oameni generoşi – tot numele lui îmi vine-n minte, întâi şi-ntâi! (…)

Datorită lui, nu m-am simţit niciodată singură pe timp de furtună. Pentru că m-a susținut, când credeam că nu mă voi mai putea ridica niciodată şi pentru ca l-am simţit alături în toate izbânzile mele, bucurându-se de ele şi dându-mi curaj pentru a-mi continua drumul”.

Sursa foto: Facebook  / Georgică Cornu