Acesta e bărbatul de care era îndrăgostită lulea Kate Middleton. Cum a trecut de la Willem la William

Acesta e bărbatul de care era îndrăgostită lulea Kate Middleton. Cum a trecut de la Willem la William
Prințul William și Kate Middleton sunt iubiți din timpul colegiului și sunt căsătoriți de peste zece ani. Cu toate acestea, potrivit presei britanice, povestea de dragoste a lui Kate ar fi putut arăta complet diferit.

Nu Kate și William, ci Kate și Willem. Acest bărbat chiar a reușit să o impresioneze pe Kate Middleton. Chiar înainte ca ea să descopere viața la facultate, a fost într-o relație, la Marlborough College. O școală secundară prestigioasă, unde au început multe povesti de dragoste, scrie Harpers Bazaar. Kate s-ar fi îndrăgostit și ea, de semi-olandezul Willem Marx.  S-a dovedit a fi reciproc sentimentul și asta ar fi putut însemna că expertul olandez în branding Allard Marx i-ar fi devenit socru.  Dar, în final, s-a întâmplat altfel: după Willem a venit William.

Prima dragoste a lui Kate

Până în prezent, Willem este etichetat de presa britanică drept prima dragoste a lui Kate. Prin urmare, a apărut o discuție când acest Willem a fost invitat la nunta regală a lui William și Kate – acum zece ani.  Willem ar aparține pur și simplu grupului lor de prieteni și, la fel ca restul grupului respectiv și la nuntă ar fi fost prezent în calitate de vechi prieten.

Nici Kate, nici Willem (stânga) nu vor să amintească de povestea din tinerețea timpurie.

Cine este Willem Marx, primul iubit al lui Kate Middleton

Willem Marx, „prima dragoste” a ducesei de Cambridge, trăiește la Londra și este reporter la CNBC. Între timp s-a așezat și el la casa lui, având o soție frumoasă și un fiu adorabil. În plus, el are dublă cetățenie, britanică și olandeză.

Marx este căsătorit cu prezentatoarea TV peruviano-americană Johanna Botta, care a participat și în mai multe sezoane ale reality show-ului MTV The Challenge, cunoscut și sub numele de Real World/Road Rules Challenge.

Sursa foto: Instagram