Secretul siluetei Ducesei de Cambridge. Mâncați și voi ca și Kate Middleton ca să vă mențineți silueta

Secretul siluetei Ducesei de Cambridge. Mâncați și voi ca și Kate Middleton ca să vă mențineți silueta
De când a intrat în familia regală, iar de atunci a mai devenit și mama a trei copii, Kate Middleton își menține cu succes silueta subțire. Putem învăța de la ea multe.

Mâncați și voi ca și Kate Middleton ca să vă mențineți silueta, căci secretul ducesei de Cambridge stă în combinația unor anumite alimente, în pare parte fără carne. Ducesa de Cambridge are  o dietă uzuală în cea mai mare parte, vegetariană. Ea are o viață

Ea duce o viață aglomerată, cu multe angajamente de rang înaltă și multe obligații care țin de protocolul regal. În plus, e mamă. Și e obligată să fie prezentă în toate. Ca să facă față, soția prințului William a optat pentru o dietă plină de alimente nutritive care o ajută să se mențină în formă fizică la un nivel optim.

Ce a mâncat Kate Middleton în India

Surse de la palat au dezvăluit că soția prințului William preferă mâncarea vegetariană. Printre preferințele ei se află piureuri din diferite legume, alimentele crude și preparatele gătite în casă. Și soțul ei consumă la fel. De exemplu, în timpul turneului regal pe care l-au făcut în India, bucătarul responsabil cu mâncarea a dezvăluit că i-a servit pe cei doi soți, în marea majoritate cu mâncare vegetariană. „Mi s-a spus că asta preferă”, a explicat el.

De exemplu, una dintre mâncărurile pe care le mănâncă la prânz Kate este o salată proaspătă. Potrivit unui articol din Daily Mail, Ducesa de Cambridge adoră salatele de pepene verde, tabbouleh și peștele marinat.

Rețetele preferate ale lui Kate Middleton

Salată de pepene:  Salatele de pepene verde se prepară din bucăți de pepene verde suculent amestecat cu castraveți, avocado, ceapă și brânză feta.

Salată Tabouleh: Aceasta este o salată mediteraneană făcută din bulgur înmuiat (sau couscous), mult pătrunjel tocat, roșii, mentă, ceapă. Se condimentează  cu ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper.

Salată din pește marinat:  Ceviche este un fel de mâncare din fructe de mare originar din Peru. Acest preparat conține pește crud marinat în sucuri de citrice și apoi condimentat cu ardei iute, ceapă, sare și coriandru.

Se mai știe că lui Kate îi place foarte mult sushi-ul. De asemenea, ea iubește măslinele, dezvăluind că sunt alimentele ei preferate.

Sursa foto: Instagram