Acestea sunt locuri de pe planetă unde nimeni nu are voie să pășească

Acestea sunt locuri de pe planetă unde nimeni nu are voie să pășească
Nu orice se poate cumpăra cu bani. Există și locuri în lume unde, oricât ați plăti, nu aveți voie să puneți piciorul.

În anumite părți ale lumii, misterul pare de nepătruns. Nimeni nu are voie să știe ce se întâmplă acolo. Care sunt locațiile interzise oricărei persoane.

Acestea sunt locuri de pe planetă unde nimeni nu are voie să pășească

Pentru orice persoană, a ajunge la Disneyland, pare un vis. Doar că și în celebrul parc de distracții, există o porțiune unde nimeni nu pătrunde. Este vorba de camera 33, unde de-a lungul vremii, Walt Disney se spune că s-ar fi întâlnit cu sponsorii și oaspeții speciali. O altă cameră, cea cu numărul 39, dintr-o clădire a Partidului Muncitorilor din Pyongyang din Coreea, este un alt loc misterios. Se crede că aceasta ar fi apărut în anul 1970 și ar aparține celei mai secrete organizații din lume.

Ce secrete ascunde Biblioteca Vaticanului

De asemenea, nici un picior de om nu a fost văzut până acum în Biblioteca Vaticanului. Motivul? Aceasta ascunde 50 de kilometri de rafturi pline cu lucruri care nu trebuie să iasă la suprafață. De la cele mai grave scandaluri ale Vaticanului până la misterele omenirii. Adică aproximativ… 53.000 de cărți. Sursele spun că tot în celebra bibliotecă a Vaticanului ar exista și documente neștiute despre Mântuitorul Iisus dar și fotografii neștiute de nimeni despre Hristos.

În Aria 51 sunt strânse informațiile despre cele mai incredibile fenomene extraterestre

Puțini sunt cei care au auzit și de Metroul 2 din Rusia, despre care se crede că face legătura între Kremlin și cartierul Serviciului General de Securitate. Acesta este mult mai lung decât metroul public din Moscova și un loc unde, bineînțeles, nimeni nu intră.

Și mai puțină lume știe despre baza secretă militară Aria 51, localizată în Nevada, lângă lacul Groom.

În așa numitul Sector 4 sursele spun că ajung toate informațiile despre cele mai incredibile fenomene extraterestre. Surprinzător sau nu, Aria 51 nu apare pe harta publică a Statelor Unite. Nu în ultimul rând, o insulă aflată între Veneția și Lido, denumită Poveglia, ar ascunde legende fantastice despre fantomele victimelor războiului și ale ciumei.

Sursă foto: descopera