Activista Alina Dumitriu îi face plângere penală lui George Burcea. Actorul Florin Zamfirescu intervine

Activista Alina Dumitriu îi face plângere penală lui George Burcea. Actorul Florin Zamfirescu intervine
Florin Zamfirescu îi ține isonul lui George Burcea. Marele actor vrea să se împrietenească cu fostul soț al Andreei Bălan

Renumitul actor Florin Zamfirescu a luat atitudine în scandalul provocat de declarațiile șocante ale lui George Burcea.

Activista Alina Dumitriu îi face plângere penală lui George Burcea

Legat de discursul lui George Burcea, când acesta susținea că unele femei merită bătute, actorul Florin Zamfirescu a venit cu declarații uluitoare. El spune că reacția lui George a fost una firească și, în plus, actorul nu a lovit pe nimeni.

„Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din câte am înțeles scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede.

Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosita sau bine folosita. Eu as vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit. (…)

Noi trăim niște vremuri îngrozitoare, politice, financiare. Acum ne-am găsit pe George Burcea, are și el niște reacții. Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea. A lovit pe cineva? Nu a lovit. Nu a dat în cap nimănui”, a explicat Florin Zamfirescu.

Activista Alina Dumitriu s-a autosesizat împotriva lui George Burcea

Pe de altă parte, activista Alina Dumitriu s-a mobilizat împotriva lui George Burcea. „Ceea ce a făcut George Burcea este o faptă penală. Această ieșire a lui George Burcea este groaznică, are și doi copii. Nu mai voiam să îi fac plângere penală, dar m-am răzgândit. Mâine dimineață o sa merg sa fac. Dumneavoastră îl și încurajați, ar trebui să îl sunați, să nu se mai manifeste așa în spațiul public”, a mărturisit Alina Dumitriu.

 

Recomandarile noastre