Actorul Florin Zamfirescu a răbufnit împotriva ex-soției Cătălina Mustață. Are un motiv serios

Actorul Florin Zamfirescu a răbufnit împotriva ex-soției Cătălina Mustață. Are un motiv serios
Au trecut zece ani de când nu mai sunt împreună, dar abia acum marele actor Florin Zamfirescu a vorbit despre motivul pentru care a divorțat.

S-a hotărât să spună tot ce are pe suflet legat de divorțul de actrița Cătălina Mustață, care s-a produs cu zece ani în urmă.

Actorul Florin Zamfirescu a dat totul din casă. De ce s-a despărțit de Cătălina Mustață

Florin Zamfirescu nu a putut să mai țină în el și a spus tot ce nimeni nu a știut despre divorțul dintre el și Cătălina Mustață. Mai ales că fosta lui soție se întoarce în România, după o perioadă de cinci ani în care a locuit în SUA și cei doi sunt vecini la Mogoșoaia. Când a aflat această veste, Florin Zamfirescu și-a ieșit din fire. Acest a povestit că motivul principal pentru care a ales să se despartă e faptul că actrița avea mari probleme cu alcoolul și se comporta așa cum nu ar trebui să facă nici o femeie.

„Soțul ei este un băiat de ispravă. Ea însă este o canalie”

Îndrăgitul actor spune că l-a cunoscut pe actualul soț al Cătălinei Mustață și l-a plăcut foarte mult. Dar cu ea nu mai vrea să mai aibă niciodată vreo legătură, pentru că e prietenă cu… paharul.  „Eu am lăsat loc de «Bună ziua!», ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava.

Ea însă este o canalie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit. Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă.

Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Impact.

Sursă foto: protv, impact

Recomandarile noastre