Florin Piersic Jr., fotografie de colecție. Lângă ce frumusețe de fată s-a pozat!

Florin Piersic Jr., fotografie de colecție. Lângă ce frumusețe de fată s-a pozat!
E unul dintre cei mai iubiți actori ai României și recunoscut pentru cât de mult își protejează familia. Fiul lui Florin Piersic are o fiică adorabilă.

Este cunoscut datorită tatălui său celebru, dar și carierei lui impresionante. Florin Piersic Jr. a vrut să fie el însuși, independent și recunoscut pentru munca și talentul său, nu al tatălui. Are acasă o adolescentă superbă, pe care nu a arătat-o lumii.

Florin Piersic Jr., fotografie de colecție alături de fiica cea mare. E o frumusețe de fată

Chiar dacă mereu a fost discret cu viața personală, Florin Piersic Jr. și-a făcut fanii fericiți când a postat o fotografie cu fiica sa cea mare, Sonia. Actorul și adolescenta de 15 ani s-au pozat pe litoral, iar Florin Piersic a ales și câteva cuvinte pentru a ilustra poza: „Daughter & Dad”.

Imediat, internauții i-au trimis mesaje. „Ce domnișoară frumoasă și ce tătic mândru! (…)”, a scris unul dintre ei. „Fizic seamănă mai mult cu mama. Aveți o fetiță frumoasă, să vă trăiască copiii și să vă bucurați de ei. (…)”, a notat un alt prieten din online.

Sonia a rămas alături de mamă

Frumoasa adolescentă este rodul iubirii dintre Florin Piersic Jr. și actrița Dorina Chiriac, cu care actorul a fost împreună timp de patru ani. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, se înțeleg bine, iar cu câțiva ani în urmă actrița spunea că îl iubește, pentru că e tatăl copilului său.

 

“Îl respect și îl admir. Dacă e de neînțeles pentru cineva, poate e acceptabil faptul că-mi doresc asta pentru fericirea copilului meu. Deși nu e numai atât. Ar însemna să mă neg pe mine. Este dovada faptului că sunt de acord cu mine însămi, cu trecutul meu, cu alegerile pe care le-am făcut în viață”, a recunoscut actrița.

Acum, Florin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Cipcă, cu 15 ani mai tânără, femeia care i-a oferit al doilea copil. Pe cel mic îl cheamă Sasha și a împlinit de curând 5 ani. Chiar dacă are o relație frumoasă cu Andreea, cei doi apar rar împreună.

Sursă foto: libertatea, elle