Actrița care o joacă în film pe Prințesa Diana și experiența ei de groază cu Lady Di

Actrița care o joacă în film pe Prințesa Diana și experiența ei de groază cu Lady Di
Actrița Kristen Stewart a fost distribuită în rolul Prințesa Diana, din filmul ”Spencer”. Este povestea momentului când Lady Di a decis să îl părăsească pe Prințul Charles. Filmările au fost de groază, spune actrița. Părea că este urmărită pe platourile de filmare.

Kristen Stewart (31 de ani) seamnă fizic cu Prințesa Diana, plus că este talentată și o experiență bogată pe platourile de filmare. Acestea sunt motivele pentru care a fost distribuită în rolul principal din filmul ”Spencer”. Deși iubește să fie la filmări, actrița a mărturisit că a avut experiențe stranii și inexplicabile.

Actrița care o joacă în film pe Prințesa Diana și experiența ei de groază cu Lady Di

Actrița Kristen Stewart are rolul principal în filmul ”Spencer” care va fi lansat pe 5 noiembrie. Pelicula are la bază povestea celor trei zile din 1991, în timpul sărbătorii de Crăciun, când Prinţesa Diana decide să îl părăsească pe Prinţul Charles. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneţia şi urmează să fie lansat în cinematografe pe 5 noiembrie.

Însă, Kristen Stewart a făcut declarații uluitoare. A mărturisit că la filmări nu a fost singură sau cel puţin așa a simţit. Actriţa a dezvăluit că de multe ori a simţit că Prinţesa de Wales a fost chiar lângă ea.

„Am avut nişte sentimente înfricoşătoare şi spirituale atunci când am filmat‟, a spus actriţa pentru Los Angeles Times: „Chiar dacă pot fi doar fantezii, eu am simţit că au existat momente în care era lângă mine‟.

Actrița a mai spus că a simţit că Lady Di a fost în totalitate lângă ea, lucru care a copleşit-o din punct de vedere emoţional. „Am fost uimită de emoţia trăită. De 2-4 ori pe săptămână trăiam cu sentimentul că ea nu murise. Pur şi simplu nu mă puteam împăca cu asta. Nu am simţit niciodată aşa ceva în viaţa mea‟, a completat actriţa.

Kristen Stewart (31 de ani) seamnă fizic cu Prințesa Diana, plus că este talentată și o experiență bogată pe platourile de filmare

Cine este Kristen Stewart

Actrița s-a născut la Los Angeles, iar părinții ei lucrează în film și televiziune. Așa că și micuța Kristen s-a apropiat de acest domeniu. Avea 8 ani când a primit primul rolișor într-o piesă de Crăciun. Apoi, a apărut la televizor în câteva roluri mici. Primul ei rol semnificativ a venit atunci când a fost distribuită ca Sam Jennings în The Safety of Objects (2001). La scurt timp după aceea, a jucat alături de Jodie Foster în drama de succes Panic Room (2002) și a fost nominalizată la Premiul pentru tinerii artiști.

A mai primit încă două nominalizări la Premiul pentru tinerii artiști. La doar 17 ani, Kristen Stewart a preluat rolul principal în Twilight (2008), o poveste cu vampiri.

Tânăra actriță a primit laude pentru interpretarea și interpretările sale muzicale și mai târziu a câștigat Premiul BAFTA Rising Star 2010. Și cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Film din Milano (2010). Dea atunci, lista filmelor a tot crescut și, iată, acum joacă un rol uriaș, cel al Prințesei Diana.