Actorul Armie Hammer, acuzat de abuz, a luat o decizie radicală. Sunt implicați și copiii lui

Actorul Armie Hammer, acuzat de abuz, a luat o decizie radicală. Sunt implicați și copiii lui
În urma acuzațiilor din ultimele luni, actorul Armie Hammer a luat o decizie radicală, iar copiii lui sunt și ei implicați.

Armie Hammer a luat o decizie radicală, după ce în luna ianuarie a fost acuzat de o serie de femei de abuz și perversiuni inimaginabile. În 2016, actorul de la Hollywood ar fi trimis mesaje dincolo de limita imaginației către o serie de femei. Toate acestea în timp ce era căsătorit cu prezentatoarea TV Elizabeth Chambers. 

Ulterior, în luna februarie a acestui an, o femeie pe nume Effie (24 de ani) s-a prezentat la secția de poliție alături de avocatul ei. Aceasta a declarat că Armie Hammer a violat-o timp de patru ore, timp în care a dat-o cu fața de perete de nenumărate ori. „Devenea din ce în ce mai violent. Am crezut că o să mă omoare”, a declarat Effie plângând. Avocatul actorului a negat atunci toate acuzațiile și a declarat că totul a fost „consensual” între cei doi.

Armie Hammer a luat o decizie radicală. S-a internat într-o clinică 

Armie Hammer și Elizabeth Chambers

În urma acuzațiilor, actorul a fost pus la zid de comunitatea de la Hollywood, dar și de către fosta soție. Hammer, în vârstă de 34 de ani, a fost văzut pentru prima dată pe aeroportul din Grand Cayman în urmă cu aproape două săptămâni de un fan cu ochi de vultur, care l-a observat luându-și rămas bun de la soția înstrăinată Elizabeth Chambers și de cei doi copii ai lor.

„Elizabeth și copiii l-au lăsat și l-au condus pe jos în măsura în care a fost  permis”, a scris persoana. „O mulțime de îmbrățișări și părea emoționat.” Hammer zburat către un centru de tratament în afara orașului Orlando, Florida și a intrat acolo pe 31 mai.

Un prieten al familiei Hammer a confirmat că actorul „este hotărât să se însănătoșească și să aibă custodia copiilor săi”. Prietenul apropiat al lui Hammer a adăugat: „Acesta este un semn clar că își preia controlul asupra vieții sale și știe că acesta este un pas către bunăstarea sa generală”, a încheiat sursa, citată de Page Six. 

Foto: Facebook

Codin Maticiuc e disperat. A pierdut-o pe Mona. Ce recompensă oferă afaceristul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp