Este mereu alături de animalele care au nevoi și probleme și se implică tot timpul în campanii pentru necuvântătoare. Acum, Codin Maticiuc are probleme pentru că i-a dispărut un prieten blănos. Cere ajutor pe rețelele de socializare.

Codin Maticiuc e disperat. A pierdut-o pe Mona. Ce recompensă oferă afaceristul

Cu puțin timp în urmă, Codin Maticiuc a făcut o postare impresionantă pe Facebook. Afaceristul și-a pierdut unul dintre câini și face orice ca să-l găsească. Codin a anunțat că oferă și o recompensă foarte mare acelei persoane care îi va indica unde se află cățelușa Mona.

„Mona a fugit de acasă ieri, speriată de tunete. Dacă o vedeți pe undeva vă rog să-mi dați un semn.  Zona: Herăstrău, Nordului, satul francez, Caramfil, Aviației. Recompensa: 1000 de euro (nu doar pentru o informație ci pentru o indicație clară a locului unde este sau pentru aducere).

PS. Este foarte în vârstă, maidaneza așa cum sunt și au fost toți cățeii mei. Valoarea ei este doar pentru familia mea așa că mia de la recompensă este mult peste ce poate căpăta cineva de pe urma bietei Mona. Share, va rog. Mulțumesc!”, a scris Codin.

„Cât timp există câini și pisici pe stradă care nu au ce mânca, noi salvăm”

Anul trecut, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Codin i-a trimis un mesaj emoționant, în care a vorbit și de imensa dragoste de animale a acesteia. Lucru pe care el l-a moștenit. „Ieri a fost ziua mamei mele. Prima mea dragoste și motivul pentru care astăzi sunt om. Cred ca motivul pentru care ma descurc prin hățișurile vieții și am reușit în anumite domenii e tata dar tot ce înseamnă omenie am de la mama.

Nu există om mai bun pe această planetă, sunt convins de asta. Orfelinatul? Ideea ei. Faptul ca toată viața am avut câini și pisici în curte dar niciodată n-am avut voie sa cumpărăm? Regula ei. „Cât timp există câini și pisici pe stradă care nu au ce mânca, noi salvăm. Nu cumpărăm”, a scris atunci Codin Maticiuc pe pagina lui de Instagram.

Sursă foto: Facebook