Turma cu elefanți rebeli a făcut pagube uriașe. Animalele se apropie de o zonă cu milioane de locuitori. VIDEO 

Turma cu elefanți rebeli a făcut pagube uriașe. Animalele se apropie de o zonă cu milioane de locuitori. VIDEO 
Animalele au provocat mari distrugeri agricole, iar acum se apropie de o zonă locuită de enorm de mulți oameni, după ce a parcurs 500 de kilometri. 

Este haos total în China, unde turma cu elefanți rebeli a făcut pagube uriașe, iar acum animalele se apropie de o zonă cu milioane de locuitori. Așa cum Rețete și vedete a mai scris, pachidermele au plecat dintr-o rezervație naturală în aprilie și au străbătut, până în acest moment peste 500 de kilometri. Elefanții au creat pagube imense. Ei au mâncat câteva lanuri de porumb și au devastat mai multe hambare. Totul fără ca autoritățile să aibă posibilitatea să intervină.

Turma cu elefanți rebeli a făcut pagube uriașe

„În ultima săptămână, animalele au drenat, de asemenea, un rezervor de apă”, după cum anunță jurnaliștii britanici de la The Guardian.  Elefanții sălbatici asiatici sunt o specie aflată sub protecție în China și trăiesc doar în rezervația naturală de unde, acum, au evadat.

Nu se cunoaște motivul pentru care animalele au plecat din rezervația naturală națională Xishuangbanna din provincia Yunnan. Populația de elefanți sălbatici din Yunnan este de aproximativ 300 de animale, în creștere față de ani ’80, atunci când erau 193 de exemplare.

Drumul parcurs a fost monitorizată de autorități. Acum, elefanții trebuie opriți în cazul în care vor încerca să pătrundă în zone rezidențiale, pentru că ar putea să pună în pericol viața oamenilor care le-ar ieși în cale.

Animalele se apropie de o zonă cu milioane de locuitori

Marți, autoritățile din Yunnan au avertizat că turma se afla la 20 km de capitala provinciei Kunming, acolo unde locuiesc câteva milioane de oameni.

De la jumătatea lunii aprilie, elefanții au distrus aproximativ 56 de hectare de culturi, provocând pierderi estimate la 6,8 milioane de yuani (1,07 milioane de dolari), conform sursei citate. Până acum nu au fost consemnate victime umane. În ultimii ai au mai existat asemenea cazuri de elefanți rebeli care au rătăcit prin diverse localități și au creat distrugeri.

Sursa foto: Instagram

NASA a lansat în spațiu varianta modernă a Arcei lui Noe

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri