Cea mai bântuită casă din America. O soție geloasă a comis o crimă cu sânge rece

Cea mai bântuită casă din America. O soție geloasă a comis o crimă cu sânge rece
Ridge Avenue 1129 arăta ca o casă obișnuită. Desiguri, casele obișnuite au adesea altceva dedesubt. Pentru această casă din Pittsburgh, Pennsylvania, acel ceva este o poveste cu fantome.

Cea mai bântuită casă din America. Poveștile spuse despre această casă i-au determinat pe mulți să o numească cea mai bântuită casă din America. 

Un triunghi amoros

Charles Wright Congelier a fost un om bogat din Texas, care s-a îndrăgostit de zona Pittsburgh atât de mult încât a ales să fie locul pentru construirea noii sale case. Adresa 1129 Ridge Avenue a fost un loc al viselor sale, care a devenit ulterior un loc al coșmarurilor sale. Charles a terminat construcția în anii 1860 și, la scurt timp, s-a mutat acolo cu iubita sa, Lyda și servitoarea lor Essie.

La scurt timp după cei trei s-au mutat în zonă, Charles a început o relație cu Essie. Lyda i-a prins pe cei doi în flagrant și a făcut ceva de nedescris: i-a ucis cu sânge rece. Legenda spune că l-a lovit pe Charles în cap, iar apoi l-a înjunghiat de 30 de ori.

Ce s-a întâmplat cu Lyda

O vecină a vizitat mai târziu casa și a găsit-o pe Lyda vorbind cu ea însăși și stând pe un balansoar. În ciuda faptului că a încercat să vorbească cu ea, femeia a refuzat să răspundă. Apoi a observat o pătură roz pe care Lyda o ținea în brațe. Cu o singură atingere, pătura a căzut, iar capul lui Essie s-a rostogolit prin cameră.

În mod ciudat, povestea nu spune ce s-a întâmplat cu Lyda. A executat pedeapsa un timp în închisoare? Sau a fost (cel mai probabil) trimisă la o instituție mintală? În schimb, povestea se concentrează mai mult pe ceea ce s-a întâmplat mai târziu.

Se zvonea că locuința de pe Ridge Avenue ar fi fost bântuită. Nimeni nu a mai trăit vreodată acolo și, de-a lungul anilor, a rămas liberă și abandonată. La scurt timp, copiii au început să arunce cu pietre în casă, să spargă ferestrele și să provoace alte distrugeri. Nimeni nu putea găsi curajul să intre în casă, deși se crede că era plină cu antichități și obiecte de valoare.

Progresele în medicină continuă. O frunză de spanac a fost transformată în țesut cardiac uman

Recomandarile noastre