Actorul care, an de an, îi farmecă pe copii în „Singur acasă”. Nu l-ați mai văzut așa

Actorul care, an de an, îi farmecă pe copii în „Singur acasă”. Nu l-ați mai văzut așa
Transformarea prin care trec actorii care ne-au fermecat în ipostaza de copii, e mereu surprinzătoare. Și, nu de puține ori, o vedetă cinematografică copil are suficiente probleme când crește. De unde și comentariile care par că nu se mai opresc.

Actorul care, an de an, îi farmecă pe copii în „Singur acasă”, s-a confruntat ani la rând cu mai multe probleme care au avut legătură cu un stil de viață nepotrivit. La un moment dat și-a îndreptat atenția spre cariera muzicală. Și nu a mai bifat niciun proiect  important pe plan cinematografic. Mult timp a părut că tot ce a făcut notabil în cariera sa s-a întâmplat când era un copil simpatic.

În urmă cu câteva zile, starul de 40 de ani a fost surprins pe platourile de filmare ale producției American Horror Story: Double Feature.

Actorul care, an de an, îi farmecă pe copii în „Singur acasă”

Îmbrăcat în haine obișnuite, Macaulay Culkin a fost fotografiat alături de colegii din distribuție și din echipa de filmare. Actorul se pregătea pentru filmarea anumitor scene.

După ultimele fotografii realizate pentru coperta revistei Esquire, toată lumea se întreabă dacă Macaulay Culkin avea unghiile făcute și acum. De la distanța de la care a fost fotografiat, acest detaliu nu apare. Ca și alte vedete masculine, actorul a optat să se accesorizeze în pandemie cu lac de unghii și inele. El a distribuit imaginile pe contul său de Instagram.

Noul film al lui Macaulay Culkin

American Horror Story: Double Feature reprezintă a zecea parte din seria antologică, creată de Ryan Murphy și Brad Falchuk. Din distribuție fac parte nume celebre precum Billie Lourd, Sarah Paulson sau Frances Conroy.

Actorul care, an de an, îi farmecă pe copii în „Singur acasă”

Macaulay Culkin A fost cooptat și el în distribuția filmului ce pare a fi un proiect important pentru cariera sa cinematografică.

Macaulay Culkin la 40 de ani. O viață ca în filme

În 1995, când avea 14 ani, părinţii săi, care nu erau căsătoriţi, se separă şi încep o bătălie prin tribunale pentru custodia şi averea lui Mack. Acesta alege să nu mai apară în filme până la soluţionarea cazului. În aprilie 1997, tatăl are câştig de cauză.

Abia ce a devenit major, în 1998, Macaulay Culkin se căsătoreşte cu actriţa Rachel Miner, dar divorţează în 2000. După o pauză de opt ani, reapare pe scenă și în filme, însă, cariera sa a fost mult afectată de droguri și de alcool.

Amintim că în 2004 este arestat în Oklahoma pentru deţinerea a 17,3 grame de marijuana, 16 miligrame de Xanax şi 32 de grame de clonazepam. Este eliberat din puşcărie pe cauţiune, după care este condamnat la un an de detenţie cu suspendare. După mulți ani în care s-a luptat cu dependența de droguri și alcool, iar presa din SUA se aștepta să moară, la fel ca prietenul lui cel mai bun, Michael Jackson, Macaulay Culkin a revenit la viață și s-a apucat de cântat.

Sursa foto: Instagram

Lidia Buble și Alexandra Stan împart același bărbat cu nume de șarpe la ieșirile în oraș