Actorul Marius Manole, decizie importantă. Va fi vedetă la PRO TV

Actorul Marius Manole, decizie importantă. Va fi vedetă la PRO TV
Actorul Marius Manole a fost convins de mai-marii care conduc Pro Tv să facă parte din un proiect de succes. Uite ce l-a convins pe actor!

Mai-marii care conduc Pro Tv  au reușit să îl convingă pe cunoscutul actor Marius Manole să se alăture serialului Vlad. Producţia revine la Pro Tv din 14 septembrie, dată la care intră în acţiune și personajul interpretat de Marius Manole.

Actorul Marius Manole, decizie importantă. Va fi vedetă la PRO TV

Actorului Marius Manole i-a fost rezervat rolul lui Petre Toteanu, un procuror-șef foarte abil și bun profesionist, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Petre Toteanu va ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței şi va avea un rol important în continuarea poveștii VLAD.

„Am mulți colegi extrem de talentați în VLAD. Acesta este unul din multele motive pentru care mă bucur că fac parte din acest cast. Eu am făcut puțin film în cariera mea și faptul că în jurul meu sunt profesioniști, fiecare în meseria lui, a mai atenuat din emoții. Mă bucur pentru întâlnirea cu regizorul Jesus del Cerro, rar am văzut un regizor care să-și iubească atât de mult actorii și să îi protejeze. Energia și pasiunea pe care o are pe platou îi molipsește pe toți. În ceea ce privește rolul meu, îmi este foarte drag, deși inițial nu am crezut că mă potrivesc. Dar colegii și Jesus m-au convins că trebuie să mă bucur și să descopăr personajul. Iată că ușor, ușor, m-am îndrăgostit de personaj, de acest Petre Toteanu, cu care am descoperit că am multe în comun. De exemplu, la fel ca el, și eu îmi doresc ca oamenii să plătească pentru greșelile lor, iar adevărul să iasă la iveală”, a declarat Marius Manole, citat de evz.ro.

Marius Manaole va fi coleg cu Adrian Nartea

Adrian Nartea, actorul principal din Vlad, susține că echipa serialului este deja o familie care se înțelege foarte bine.

Adrian Nartea este actorul principal din Vlad

 

Una dintre marile dorinţe ale lui Adrian? Dacă ar putea schimba ceva, el și-ar dori ca Vlad să își schimbe garderoba și să aibă și alte haine mai lejere, nu doar costume.

În ceea ce priveşte ce i-ar plăcea să înțeleagă publicul despre personajul său, actorul a precizat: „Aș vrea să înțeleagă că atunci când ești urmărit de o obsesie, niciodată n-o să fie un rezultat pozitiv. El voia să se răzbune, neștiind care era, de fapt, rezultatul. Dacă obsesia asta te face să faci lucruri rele, cu siguranță rezultatul nu va fi unul pe plus. Secvențele de acțiune implică cascadorii, pumni, coregrafii, mișcări de camere și mult timp mult pentru a le face bine. Secvențele de dragoste, în schimb, au mai puțină complexitate, dar sunt mult mai bogate din punct de vedere emoțional. Eu sunt și un romantic, dar și un James Bond. Putem să le combinăm.”