Actrița care pur și simplu nu îmbătrânește. Fotografiile spun totul

Actrița care pur și simplu nu îmbătrânește. Fotografiile spun totul
Unele vedete aleg să apeleze la foarte multe intervenții estetice și rezultatul nu este neapărat unul favorabil. Multe aproape se mutilează, altele ajung să arate mai bine decât în tinerețe. Mai sunt și cele din a treia categorie, ajutate și de genetică, ce aleg un stil de viață sănătos și arată pe măsură.

Actrița Halle Berry a împlinit 55 de ani în luna august, dar nu-și arată deloc vârsta. Aceasta are o apariție spectaculoasă pe coperta revistei Elle USA. Fanii au fost de-a dreptul entuziasmați, să vadă că preferata lor pur și simplu nu îmbătrânește. Ediția e dedicată vedetelor de la Hollywood.

Cu peste 7 milioane de urmăritori pe Instagram, Halle Berry este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood.

Halle Berry, actrița care nu îmbătrânește

Anul trecut, câștigătoarea de Oscar a intrat într-o nouă relație, cu un câștigător de Grammy, artistul Van Hunt. Vedeta și-a oficializat relația în septembrie anul trecut, pe Instagram, iar vara aceasta ne-a arătat tuturor cum îl răsfață pe iubitul ei, dansându-i topless. A văzut toată lumea, și atunci, ce corp perfect are. Iar secretul l-a dezvăluit chiar vedeta.

Actrița Halle Berry este adepta unui stil sănătos de viață în care sportul are un rol principal. „Mi-am făcut o misiune din a găsi timp în zi pentru a face mișcare, pentru a lucra și a fi mamă. Cred că, în timpul pandemiei a fost ușor să să facem ce făceam înainte, și e greu să găsim modalități de a face mișcare stând în casă”.

Ea a vorbit despre practicarea wellness-ului: „Trebuie să lucrez la asta în fiecare zi. Trebuie să mă gândesc la ce pun în corpul meu prin hrană. La modul în care fac mișcare. Și la toate modurile în care pot lucra din greu, care îmi vor permite să fiu prezentă la cât mai multe etape din viața copiilor mei”.

Halle Berry are doi copii (Nahla – 13 ani și Maceo – 7 ani). Primul este din relația cu Gabriel Aubry, iar al doilea provine din căsătoria cu Olivier Martinez (de care a divorțat în 2016).

Sursa foto: Instagram