Actrița Halle Berry îi dansează topless iubitului. Dar cine i-a filmat așa?

Actrița Halle Berry îi dansează topless iubitului. Dar cine i-a filmat așa?
Imagini surprinzătoarea au ajuns pe internet cu Halle Berry. Celebra actriță din seria James Bond știe cum să îi facă pe plac persoanei iubite.

Halle Berry îi dansează topless iubitului, dar întrebarea e cine i-a filmat așa. Superba actriță Halle Berry își posteriorul într-o pereche de slipi cu inimioare, topless, alături de noul său iubit, Van Hunt. Imaginile au încins internetul.

De curând, câștigătoarea Premiului Academiei a intrat într-o nouă relație, cu un câștigător de Grammy, artistul Van Hunt. Vedeta de 54 de ani și-a oficializat relația în septembrie anul trecut, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Week-end-ul acesta, Berry și Hunt au petrecut clipe frumoase în Los Angeles, dansul topless al actriței, pe balcon, fiind extrem de apreciat de internauți. Ei se întreabă cine a filmat-o pe frumoasa divă. Poate unul din copiii ei? Fiica Nhala, 12 ani, sau fiul Maceo, de 7? Cert este că actrița nu purta decât slipii cu talie înaltă și inimioare, în timp ce iubitul ei îmbrăcase o pereche de boxeri. Alături de imaginile postate, Hale Berry a scris: „Păstrez totul simplu”. Ea dansează pe melodia iubitului, „Being a girl”.

Actrița Halle Berry îi dansează topless iubitului

Recent, actrița a vorbit despre  lejeritatea cu care se raportează la nuditate, în emisiunea sa distribuită pe IGTV – Bad & Booshy. A povestit despre cum a dus sarcinile cu cei doi copii ai ei. Actrița  din Die Another Day și-a amintit: „M-am simțit sexy în fiecare zi din fiecare dintre cele două sarcini ale mele. Mă plimbam goală și ziceam: „Bam! Uită-te la asta. Oh, uită-te la asta”.

Declarațiile vin după ce luna trecută le-a spus oamenilor despre rutina sa din pandemie. „Mi-am făcut o misiune din a găsi timp în zi pentru a face mișcare, pentru a lucra și a fi mamă. Cred că, în timpul pandemiei a fost ușor să să facem ce făceam înainte, și e greu să găsim modalități de a face mișcare stând în casă”.

Ea a vorbit despre practicarea wellness-ului: „Trebuie să lucrez la asta în fiecare zi. Trebuie să mă gândesc la ce pun în corpul meu prin hrană, la modul în care fac mișcare și la toate modurile în care pot lucra din greu, care îmi vor permite să fiu prezentă la cât mai multe etape din viața copiilor mei”.

Sursa foto: Instagram

Povestea celui mai frumos cântec de dragoste: „Je t’aime … moi non plus”, scris pentru Brigitte Bardot