Actrița Catherine Zeta-Jones a plecat. A transmis un mesaj despre peisajul rural pitoresc

Actrița Catherine Zeta-Jones a plecat. A transmis un mesaj despre peisajul rural pitoresc
Michael Douglas și soția sa, actrița Catherine Zeta-Jones trăiesc în Manhattan, după ce, acum doi ani, și-au vândut o proprietate impresionantă. Acum, soția sa a decis să plece.

Zilele acestea actrița Catherine Zeta-Jones s-a reîntors acasă. Pe meleagurile natale adică. Ea a revenit acasă, în Țara Galilor, alături de tatăl ei.

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că se bucură de o rundă de golf cu tatăl ei David, după ce s-a întors în orașul ei natal din Țara Galilor. Vedeta a dezvăluit într-o postare cât de norocoasă se simte pentru că s-a născut în peisajul rural pitoresc.

Actrița a distribuit un videoclip distractiv în timp ce se plimba de-a lungul traseului de golf și a glumit pe seama tatălui ei și a mingilor lovite. Catherine, îmbrăcată într-un pulover de cașmir negru confortabil, o eșarfă de mătase și o pălărie albă cu boruri largi, în timp ce se lupta cu vremea vântului a jucat golf cu părintele ei la Langland Bay Golf Club, scrie Daily Mail.

Vedeta a mai distribuit și imagini cu frumoasa coastă din Țara Galilor înainte de a întoarce camera pentru a-l prezenta pe tatăl ei mergând alături de ea.

Unde a învățat  Catherine Zeta – Jones să joace golf

În videoclip, ea a spus: „Buna ziua tuturor! Sunt cu tatăl meu și am vrut să arăt unde am început să joc golf. Sunt în orașul meu natal din Țara Galilor și uite în ce loc am fost atât de norocoasă să mă nasc. Da, sunt la clublul Langland Bay din orașul meu natal, jucând golf cu tatăl meu”. Ea a subtitrat postarea: „Fată de casă! Cu tata! Pe terenul de golf, la fel ca pe vremuri. O diferență, tatăl meu nu-mi poate urmări mingea, dar încă îl iubesc”.

Seară de dans în familie

Postarea vine după ce, Catherine a împărtășit un clip distractiv cu familia ei dansând pe Instagram, luna trecută. A spus atunci că tânjea după o „noapte de boogie” cu cei mai apropiați și dragi ei. Cuplului li s-au alăturat cei doi copii ai lor, Carys, în vârstă de 18 ani, și Dylan, în vârstă de 21 de ani.


Michael arăta elegant, într-un costum crem și cămașă albă, în timp ce își arăta abilitățile de dansator, în timp ce Dylan și Carys s-au uitat în fața camerei. Iar Catherine și-a etalat silueta plină de farmec. Ea a subtitrat postarea: „Într-adevăr am nevoie de niște „Nopți Boogie” cu familia mea. Se pare că, cu o viață în urmă, am reușit să coborâm pe ringul de dans”.

Catherine a filmat, recent, în România, filmul „Wednesday”.

Sursa foto – video: Instagram

Recomandarile noastre