Actrița din Stranger Things, Millie Bobby Brown, are un handicap grav de care nu știe nimeni

Actrița din Stranger Things, Millie Bobby Brown, are un handicap grav de care nu știe nimeni
Vedeta serialului Stranger Things este, la nici 18 ani, una dintre cele mai puternice persoane de pe pământ. Dorindu-și de mică să devină actriță, Millie Bobby Brown devenea, la numai 13 ani, o actriță foarte apreciată la Hollywood.

Deși s-a născut cu probleme de auz la una dintre urechi, iar până la 6 ani şi-a pierdut auzul de tot, Millie nu a privit această problemă drept un impediment. A luptat din răsputeri pentru visul de a ajunge actriță și este singura persoană din lume care a devenit Ambasador al Bunăvoinţei UNICEF încă de dinainte de a deveni majoră.

Millie Bobby Brown, interpreta lui Eleven din serialul vedetă pe Netflix – Stranger Things, este una dintre cele mai bune actriţe de la Hollywood, fiind pusă pe aceeaşi treaptă cu colegi de breaslă mai în vârstă, precum Zendaya şi Tom Holland. Nu impresionează doar prin calităţile actoriceşti, ci şi prin felul în care evoluează de la an la an.

Tot timpul s-a visat actriță

Millie Bobby Brown a visat să facă actorie încă de când era la grăădiniță și a muncit extrem de mult şi a făcut multe sacrificii. Chiar dacă uneori părinții nu erau de accord cu deciziile ei, au luptat însă împreună pentru visul copilului minune.

„Ştiu că sună nebunesc, dar odată ce îmi dau seama ce vreau să fac nimic nu mă mai opreşte. Dacă nu ştiu să cos, dar chiar mă pasionează subiectul, aşa e, o să mă apuc să cos. La fel e şi cu actoria, aşa că iată-mă aici.”, spune Millie Bobby Brown.

Debutul micuției Millie

S-a născut în Spania, din părinți britanici, iar pe când Millie avea 4 ani s-au mutat cu toţii în Anglia. Părinții și-au dat seama că nu este locul potrivit pentru ceea ce voia Miliie să facă, astfel că după alți patru ani s-au relocate în Florida. Un an mai târziu, Millie și-a făcut debutul în rolul lui Alice, în serialul Once Upon a Time in Wonderland. A primit apoi rolul principal din serialul Intruders, precum şi apariţii în seriale de succes precum NCIS, Modern Family şi Grey`s Anatomy.

Nu a mulțumit-o pe deplin, ea își dorea mai mult. Pentru că avea ambiții foarte mari, a fost extrem de dezamăgită în momentul în care s-a lovit de un refuz, fiind la un pas să renunţe la actorie.

Stranger Things i-a schimbat viaţa

Avea 13 ani și se afla în Anglia când a primit rolul din Stranger Things. Nu a ezitat nicio clipă și a pornit iarăși spre Statele Unite. La fel, nu a ezitat nici când a fost anunţată că va trebui să îşi radă părul de pe cap, pentru rol.

Primul sezon a fost un succes, iar actriţa a devenit rapid o vedetă mondială. Nominalizările şi trofeele primite la cele mai mari premii din industrie nu au făcut decât să întărească ceea ce era deja evident: actriţa se transforma într-un star. Și recompensele financiare au crescut enorm, ajungând să primească 300.000 de dolari pentru un episode.

În plină glorie

A urmat obținerea rolului Enolei Holmes în serialul The Enola Holmes Mysteries, pentru care a încasat peste 6 milioane de dolari.

La 14 ani, Millie Bobby Brown era cea mai tânără persoană inclusă în lista celor mai influente 100 de persoane din lume şi, totodată, cel mai tânăr Ambasador al Bunăvoinţei UNICEF.

„Ştiu că sunt auzită şi vreau să folosesc asta în mod înţelept. De câte ori mă simt copleşită îmi aduc aminte câţi tineri nu au această şansă, de a-şi face auzită vocea. Asta chiar pune lucrurile în perspectivă.”, spunea actrița.

A debutat și în filmele de lungmetraj, prima apariţie fiind în Godzilla: King of the Monsters, iar la 15 ani și-a lansat propria linie de cosmetice, Florence by Mills. Dar nu s-a oprit aici! A regizat un scurtmetraj în care a spus „o poveste profund personală”.