Netflix va cuceri audiența cu aceste cinci noi producții. Se lansează săptămâna viitoare

Netflix va cuceri audiența cu aceste cinci noi producții. Se lansează săptămâna viitoare
Să sperăm că toți ați făcut progrese bune în a vă parcurge listele de noutăți de la Netflix, deoarece săptămâna viitoare se  vor adăuga câteva titluri noi.

O mulțime de oameni vor fi captivați de aceste noi producții Netflix, toate urmând să fie lansate săptămâna viitoare – și care promit totul, de la acțiune cu vampiri în stilul Buffy până la mai multe drame cu gangsteri din epoca anilor 1930. Iată câteva dintre titlurile dintre care unele ar putea sa fie printre cele mai bune lansări Netflix în această lună.

First Kill

Primul din lista noastră este serialul cu vampiri la care am făcut aluzie mai sus, First Kill. Pe 10 iunie apare acest serial Netflix de 8 episoade construit în jurul unei adolescente vampir pe nume Juliette, care este dornică să ucidă pentru a putea ocupa locul într-o familie puternică de vampiri.

În oraș apare și Calliope. Spre surprinderea Juliettei, Calliope este un vânător de vampiri dintr-o familie de ucigași celebri. Ambele constată că cealaltă nu va fi atât de ușor de ucis.

Peaky Blinders – mult așteptatul sezon 6

Au trecut aproape trei ani de când setul precedent din Peaky Blinders, sezonul 5, a ajuns pe Netflix.  În acest nou sezon al serialului extrem de popular – care, apropo, putem fi cu toții de acord că are una dintre cele mai fantastice melodii de deschidere, prin amabilitatea lui Nick Cave și Bad Seeds, Tommy Shelby, care conduce o bandă de gangsteri de familie în zona Small Heath din Birmingham, are de rezolvat asasinarea politicianul fascist Oswald Mosley.

Printre altele, Tommy călători în America.  Soții Shelby trebuie să găsească noi fluxuri de venituri odată ce prohibiția se termină. Din păcate, lipsește pentru prima dată din sezonul 6 actrița Helen McCroy, care a interpretat-o ​​pe mătușa emblematică a lui Tommy, Polly Gray.  McCroy a murit în 2021. De asemenea, sezonul 6 va marca sfârșitul seriei, dar nu și povestea Peaky Blinders în sine.  Creatorul Steven Knight lucrează la un lungmetraj.

Alte seriale Netflix urmează săptămâna aceasta

Un nou serial  în limba spaniolă despre intrigi politice condimentate cu scandaluri sexuale, despre unde este linia dintre viața publică și cea privată. Unde sunt limitele Intimității noastre?  Ce se întâmplă cu viața noastră când intimitatea noastră devine un bun al tuturor, scrie Bgr.com.

Keep Sweet: Pray and Asbey, este o serie scurta despre o sectă secretă, poligamă a Bisericii fundamentale a lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.  Din rezumatul Netflix aflăm următoarele: „În 2008, un raid dramatic la Yearning for Zion Ranch din West Texas a generat atenție în întreaga lume, deoarece agenții de aplicare a legii au descoperit dovezi uluitoare ale abuzului sexual, fizic și psihologic și au luat peste 400 de copii în custodie.

În cele din urmă, putem aminti despre un nou film care va fi disponibil  în câteva zile pe Netflix. Hustle cu Adam Sandler, care apare pe 8 iunie. Acesta a obținut deja un punctaj puternic de 90 la sută din partea criticilor pe baza recenziilor. Pe scurt, în acest film, Sandler joacă rolul unui scouter de baschet care descoperă un talent odată-în-o generație.  Jucătorul pe care îl găsește și pe care vrea să-l șlefuiască  are un trecut controversat, dar personajul lui Sandler își asumă responsabilitatea să-l aducă în SUA și pornește într-o manieră controversata  pentru a-l introduce în NBA.