Au fost găsiți hoții care l-au furat pe celebrul regizor britanic Charlie Ottley. Unde sunt acum echipamentele sustrase

Au fost găsiți hoții care l-au furat pe celebrul regizor britanic Charlie Ottley. Unde sunt acum echipamentele sustrase
A venit să filmeze un documentar despre România pe care să-l prezinte întregii lumi, dar s-a trezit că i s-au furat echipamentele de filmare. Ce face acum regizorul britanic Charlie Ottley.

UPDATE. „La data de 6 Iunie a.c., după ce au fost depistați cei 3 bănuiți de comiterea furtului din Parcul Civic, polițiștii Secției 1 Timișoara au continuat investigațiile, iar, la scurt timp, în aceeași zi, a fost identificat și bărbatul care a găsit drona, ce a fost abandonată pe strada I.C. Brătianu din Timișoara. Bărbatul a fost contactat și a predat drona polițiștilor în cursul acestei zile, 07 iunie a.c,urmând ca aceasta să fie înmânată aparținătorului”, informează Poliția Timiș, în jurul orei 13:00.

ARTICOLUL INIȚIAL. Cu doar câteva zile în urmă, celebrul regizor Charlie Ottley a trăit șocul vieții, după ce a rămas fără bunurile necesare filmării.

Au fost găsiți hoții care l-au furat pe celebrul regizor britanic Charlie Ottley. Unde sunt acum echipamentele sustrase

După ce a trecut printr-o asemenea situație greu de digerat, regizorul a anunțat poliția, iar oamenii legii s-au mișcat mai bine ca niciodată. Hoții au fost găsiți, e vorba de trei copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, doi băieți și o fată.

În prezența unui psiholog de la Direcția pentru Protecția Copilului, aceștia au mărturisit că au lăsat drona în zona parcului din Timișoara, aproape de Hotelul Continental. A existat și un motiv pentru care au scăpat de dronă, copiii mărturisind că pur și simplu s-au speriat.

Cum au fost sustrase lucrurile

Realizatorul Wild Carpathia și Flavors of Romania a ajuns în Timișoara pentru a filma un documentar. Bărbatul susține că s-a întâlnit cu niște prieteni, apoi s-a așezat pe o bancă, într-un parc din Timișoara când s-a trezit că nu mai are geanta cu echipamentele de filmat, printre care și drona.

„A venit din spate, a luat drona și a fugit. Am încercat să îl urmăresc. Am alergat după hoți câteva minute. Dar erau mai tineri, mai bine antrenați și purtau pantofi sport. Așa că am renunțat.”, a mărturisit regizorul. Chiar dacă a trecut printr-o asemenea situație, Charlie susține că nu i s-a schimbat părerea despre români și această țară frumoasă. „Absolut deloc.

Timișoara este un oraș fantastic, este vibrant, are foarte mulți tineri, opera, teatre, cafenele minunate și restaurante. Am fost doar în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit”, au fost cuvintele regizorului. Potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă, „în acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.

Sursă foto: digi24