Actrița Laetitia Casta regretă asta zilnic. Mai trist e că are legătură cu copiii ei

Actrița Laetitia Casta regretă asta zilnic. Mai trist e că are legătură cu copiii ei
În vârstă de 43 de ani, celebra actriță corsicană este, deja mamă a patru copii, cu trei bărbați diferiți. Are un mare regret în legătură cu aceștia.

Actrița a devenit recent mamă pentru a patra oară, alături de soțul ei, Louis Garrel. În filmul La Croisade al partenerului ei Louis Garrel, Laetitia Casta joacă rolul mamei a doi copii conștienți de mediu, un rol pe care îl joacă și în afara ecranului, în viața de zi cu zi.  E un rol dificil, poate cel mai dificil, dar pe care actrița îl simte în totalitate al ei, dacă nu ar fi un mare regret, dezvăluit într-un interviu recent.

Laetitia Casta este mama a patru copii: Sahteene, cu fotograful Stéphane Sednaoui; Orlando și Athena, din relația sa cu Stefano Accorsi și cea mai recentă adăugare, Azel, împreună cu actualul său partener Louis Garrel. Este de la sine înțeles că Laetita Casta își ia foarte în serios rolul de mamă.

Marele regret al actriței Laetitia Casta

Intervievată de revista franceză Version Femina, actrița corsicană în vârstă de 43 de ani a spus că a pus mai presus de toate fericirea copiilor săi, chiar dacă, dezvăluie ea, are un singur regret în ceea ce privește educația lor. Ceea ce regretă cel mai mult este că nu le-a putut oferi copiilor posibilitatea de a crește în mijlocul naturii, într-un mediu mult mai asemănător cu Corsica, unde a crescut ea când era mică.

„Este singurul meu regret”, a mărturisit Laetitia Casta, adăugând însă: „Din fericire, de multe ori m-au însoțit în evadările mele rurale. Așa că acest respect pe care îl am față de mediu trebuie neapărat să le fi fost transmis și lor. Fără să știe”, scrie Elle.com.

Deși consideră maternitatea una dintre cele mai mari bucurii ale sale, Laetita Casta este dornică să risipească unele mituri legate de maternitate. Ea spune în interviu că ideea că pentru o femeie posibilitatea de „a deveni mamă este singura cale de a ajunge la fericire”, este o gândire patriarhală. „Dacă nu aș fi avut norocul să am copiii, aș fi găsit acest trib în altă parte, cu prietenii mei, de exemplu. Nu cred că trebuie să ai copii ca să fii mulțumit sau să găsești ceea ce îți lipsește și să te întărești”, a spus Laetitia Casta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laetitia Casta (@laetitiacasta)

Sursa foto: Instagram