Cum arată Sărbătoarea în familia lui Mircea Cărtărescu. Copiii îi aduc multă mândrie

Cum arată Sărbătoarea în familia lui Mircea Cărtărescu. Copiii îi aduc multă mândrie
Cel mai premiat și apreciat scriitor român contemporan, Mircea Cărtărescu,  e cunoscut drept un mare discret când vine vorba de viața sa de familie. Acesta nu ține să își scoată în lumina rampei nici nevasta, nici copiii. Are doi, dacă nu știați.

Când s-a căsătorit religios cu aleasa lui, scriitorul Mircea Cărtărescu era deja tată de două ori și bunic. Bunic a devenit din 2015. Celebrul scriitor a mai fost căsătorit în trecut, relație din care s-a născut Ioana, prima lui fiică. Aceasta are 34 de ani, și trăiește o frumoasă viață de familie alături de soțul ei și fiul lor, Răzvan.

Zilele acestea, cu ocazia Crăciunului, Ioana – Ionuța, cum o alintă tatăl ei, l-a vizitat. Emoționat să își vadă copiii împreună și mari, Mircea Cărtărescu nu s-a abținut și a distribuit o fotografie pe pagina sa de Facebook. „Cei mici ai mei s-au făcut mărișori… Sunt tare mândru de ei!”, a notat, alături, celebrul scriitor.

Mircea Cărtărescu s-a căsătorit cu mama fiului său, după 22 de relație

Gabriel, fiul lui Mircea Cărtărescu are 18 ani. Mama lui e Ioana Nicolaie, cunoscută scriitoare. Anul trecut, după 22 de ani relație, scriitorii Mircea Cărtărescu (64 de ani) şi Ioana Nicolaie (46 de ani) s-au căsătorit religios, la Sângeorz.

Alături le-a fost fiul lor, mai înalt decât amândoi părinții săi. Puștiul calcă serios pe urma părinților. Scrie și el și chiar a câștigat premii pentru scrierile sale. De exemplu, la 15 ani, a câștigat locul al III-lea la Concursul National de Eseuri organizat de Dilema Veche. Este și pasionat de fotografie.

Cine a preparat cozonacii de Crăciun în familia Cărtărescu

În Ajun de Crăciun,  Gabriel a ajutat-o pe mama sa să prepare cozonacii, cu care celebra scriitoare s-a și lăudat pe Facebook.

Mândru de familia lui, Mircea Cărtărescu a devoalat faptul că ei sunt cei care au lucrat în bucătărie, lui revenindu-i rolul să guste și să dea un verdict. Și să le cânte, după cum a punctat soția sa, Ioana.

Sursa foto: Facebook