Incidentul s-a petrecut oarecum în văzul lumii și a fost relatat de două dintre site-urile cunoscute ale presei anglo-americane: DailyMail și TMZ. Abia acum reporterii au aflat despre acest episod de la surse din cadrul poliției și pompierilor, chemați la intervenție.

Jurnaliștii fac precizarea că au încercat să contacteze și să obțină o relatare de la familia lui Tatum O’Neal, însă până acum nu au primit niciun răspuns.

Din datele lor, reiese că actrița în vârstă de 56 de ani, probabil aflată într-o criză provocată de depresie, droguri sau alcool, a ieșit în balconul locuinței și a început să strige și să amenințe că se aruncă în gol. Au fost alarmate Poliția și Pompierii care au intervenit rapid cu echipaje și vedeta a fost salvată. A fost dusă la o clinică de psihiatrie, unde a rămas internată, scriu site-urile citate.

Actrița, fiica cea mare a lui Ryan O’Neal, actorul devenit celebru după ce a jucat în filmul Love Story, este cunoscută pentru dependența de droguri încă din adolescență, dar și pentru lupta ei de a scăpa de ele.

Este fosta soție a marelui tenismen John McEnroe, cu care a avut trei copii. Cuplul s-a căsătorit în 1986, s-a despărțit în 1992 și a divorțat doi ani mai târziu din cauza dependenței lui Tatum de droguri. În 1998, actrița a pierdut custodia celor trei copii ai săi – Kevin, Emily și Sean – care au rămas în grija fostul ei soț, iar cariera ei artistică a intrat în declin tot din cauza heroinei.

Întâmplarea dramatică de luna trecută, vine după o întâlnire de familie, după ani mulți de despărțire, pusă la cale de fiul lui Tatum, Sean, cu prilejul sărbătoririi bunicului său, Ryan O’Neal care împlinise 79 de ani.

Împăcarea dintre Ryan și fiica sa cea mare Tatum venea după 17 ani de ruptură ce părea definitivă. Sean McEnroe a scris lângă fotografia cu familia reunită și postată pe Instagramul său un text sugestiv.

„Aceasta este una dintre cele mai memorabile fotografii din viața mea”, a scris el. „Ultima dată când am fost cu toții împreună a fost pentru cea de-a 30-a aniversare a Paper Moon în 2003. (n.r. Este vorba de filmul Luna de hârtie, în care a jucat mama sa, Tatum O’Neal. Avea 10 ani și a devenit cea mai tânără persoană care a câștigat un Oscar pentru interpretarea sa, alături de tatăl său, în anul 1973.)

„Aș putea să plâng cu lacrimi de recunoștință că toată lumea din această fotografie era încă în viață și că am reușit cu toții să ne reunim după atâția ani de greutăți. Toată coasta de vest este în flăcări, dar dacă familia O’Neal se poate împăca, orice este cu adevărat posibil”, a mai scris Sean.

Ce face azi Ryan O’Neal, actorul care a răvășit planeta cu filmul „Love story”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri