Ce face azi Ryan O’Neal, actorul care a răvășit planeta cu filmul „Love story”

Ce face azi Ryan O’Neal, actorul care a răvășit planeta cu filmul „Love story”
În anul 1970, un film produs la Hollywood a cunoscut un imens succes în întreaga lume. Love Story. Institutul American de Film consideră că este unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile.

Scenariul filmului, scris de Erich Segal, este o poveste de dragoste cu un  deznodământ nefericit. O boală ce atunci își făcea simțită pregnant prezența, leucemia, a răpus-o pe femeia îndrăgostită. Tinerii actori Ali MacGraw și Ryan O’Neal au cucerit publicul planetei. Au fost priviți cu aceeași dragoste și 45 de ani mai târziu de la lansarea filmului, în 2015, atunci când la Hollywood s-a organizat o întâlnirea a celor care au lucrat la realizarea celui mai romantic film din toate timpurile. Fotografiile din deschiderea acestui articol marchează cele două momente: anii 1970 și 2015.

O împăcare tată-fiică, după 17 ani de tăcere

Peste ani, povestea de viață a actorului Ryan O’Neal, nominalizat la Oscar pentru rolul din Love Story, devine o poveste cutremurătoare. Ea a fost readusă în atenția publicului printr-o împăcare între el și fiica sa cea mare, actrița Tatum O’Neal, după 17 ani de ruptură ce părea definitivă.

Surpriza a venit de la nepotul lui Ryan, fiul lui Tatum și al celebrului tenismen John McEnroe, care a postat pe Instagramul său o poză de la reuniunea de familie, petrecută duminica trecută. Sean McEnroe a scris lângă fotografie un text sugestiv despre ce s-a întâmplat în familia sa.

„Aceasta este una dintre cele mai memorabile fotografii din viața mea”, a scris el. „Ultima dată când am fost cu toții împreună a fost pentru cea de-a 30-a aniversare a Paper Moon în 2003”. (n.r. Este vorba de filmul Luna de hârtie, în care a jucat mama sa, Tatum O’Neal. Avea 10 ani și a devenit cea mai tânără persoană care a câștigat un Oscar pentru interpretarea sa, alături de tatăl său, în anul 1973.)

„Aș putea să plâng cu lacrimi de recunoștință că toată lumea din această fotografie era încă în viață și că am reușit cu toții să ne reunim după atâția ani de greutăți. Toată coasta de vest este în flăcări, dar dacă familia O’Neal se poate împăca, orice este cu adevărat posibil”, a mai scris Sean.

Așa cum se vede în fotografie, frumosul actor din Love Story, acum în vârstă de 79 de ani, arăta fragil, dar încântat că este alături de fiica sa și nepoții săi. Este flancat de nepotul său Sean, în vârstă de 32 de ani, și de fiica Tatum, în vârstă de 56 de ani. Alături de ei sunt și ceilalți copii ai lui Tatum și John McEnroe – Kevin, în vârstă de 34 de ani, și Emily, în vârstă de 29 de ani.

Drogurile le-au distrus viața și familia

Ruptura dintre Tatum şi tatăl ei este de notorietate la Hollywood. Întrei ei s-au interpus drogurile, de care ambii au devenit dependenți. În 25 de ani, împăcări puține, lungi despărțiri, reproșuri și învinuiri grave și de-o parte și de alta. Tatăl și fiica, măcinați de droguri, internați prin clinici specializate…Cariere artistice distruse și urme adânci.

Tatum s-a despărțit de celebrul ei soț tenismen după șase ani de relație și trei copii. Ryan a reușit să-și găsească un echilibru, o perioadă, lângă actrița Farrah Fawcett.

Ryan O’Neal a trăit timp de 15 ani o poveste de dragoste și ură cu Farrah Fawcett, o femeie frumoasă care, culmea!, a avut aceeași soartă ca a eroinei din filmul Love story. A murit de cancer. Și tot ca în filmul care l-a făcut celebrul, Rayan a vrut să se căsătorească cu ea pe patul de spital.

Cei doi actori au avut un fiu. Care și el a crescut văzându-și tatăl drogându-se și bând peste măsură. După moartea mamei, în 2009, care îi lăsase toată averea, Redmond a căzut de tot pradă drogurilor.

Redmond O’Neal, în 2018, când avea 33 de ani, a fost arestat pentru tentativă de omor și a fost băgat în pușcărie. Era recidivist, mai fusese închis pentru consum și trafic de droguri, pe când avea 26 de ani.

Ancheta polițiștilor din 2018 a arătat că bărbatul era drogat când, într-o noapte, a atacat și înjunghiat două persoane cu cuțitul pe o stradă din Los Angeles. Astăzi este liber și păstrează o relație apropiată cu tatăl său.

Se vorbește despre planul Clejanilor care s-o scape pe Margherita de pușcărie

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp