Acum s-a descoperit! Fiecare fotografie oficială cu Prințul Charles și Diana era „aranjată”

Acum s-a descoperit! Fiecare fotografie oficială cu Prințul Charles și Diana era „aranjată”
A fost nevoie să treacă decenii de la moartea prințesei Diana pentru ca acest adevăr să iasă la iveală. Opinia publică e șocată, oamenii nu au observat și nu se așteptau la una ca asta.

Vă puteți imagina că fiecare fotografie oficială a lui Charles și Diana a spus aceeași minciună? Și au fost nenumărate imagini. Iar acum se dovedește că toate au ascuns adevărul. Evident, există o noimă pentru asta. Și are legătură cu Prințul Charles.

Relația prințesei Diana și a prințului  Charles este încă una dintre cele mai discutate din întreaga lume.  Am putea crede că știm totul despre ei, deoarece viața lor a fost evidențiată de mass-media în fiecare detaliu.  Dar majoritatea dintre noi nu am observat un lucru evident. Ne putem familiariza cu istoria lor parcurgând numeroasele fotografii „oficiale”.

Fotografiile oficiale ale lui Charles și Diana, supuse unor reguli

Fotografii oficiali au subliniat în mod deliberat că Charles era capul familiei, că era mai înalt și părea a fi un scut și un apărător al relației. Abia recent, jurnaliștii curioși au descoperit că fotografiile nu reflectău deloc realitatea, scrie Bright Side.

De fapt, prințul Charles și prințesa Diana aveau aceeași înălțime. Asta înseamnă că dacă se plimbau de mână, iar prințesa purta tocuri, ar fi fost mai înaltă. Așa se face că, atunci când era în compania soțului, Lady Di avea grijă să aibă încălțări cât mai joase.

În plus, a descoperit sursa citată, Diana a fost întotdeauna pusă mai jos sau i s-a cerut să pună un picior în față, pentru a-și reduce vizibil înălțimea. O înălțime a tocului mai mare de 2 cm ar strica imediat aspectul armonios al cuplului.  În acest fel, diferența a fost minimizată – cel puțin în fotografii. Mulți oameni spun că acest lucru a fost făcut special pentru a sublinia statutul și rolul principal al lui Charles în familie.