Acum sunt pline de bani, dar abia au terminat liceul. Vedete care au picat la BAC

Acum sunt pline de bani, dar abia au terminat liceul. Vedete care au picat la BAC
Le iubiți și le urmăriți tot timpul, dar și vedetele noastre pot face greșeli. Cine sunt cei din showbizz-ul românesc care au picat la BAC.

Au o viață cum mulți și-ar dori-o, dar examenul maturității le-a dat de furcă. Cine sunt VIP-urile care au picat la BAC.

Acum sunt pline de bani, dar abia au terminat liceul. Vedete care au picat la BAC

Dacă unele vedete autohtone au trecut cu brio cel mai greu examen al tinereții, sunt și unele care s-au chinuit să treacă BAC-ul. Limba română a fost o piatră de moară pentru Adelina Pestrițu care atunci când a dat examenul a reușit să ia doar nota 3,60. „Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6.

Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre ‘Ion’, am scris despre ‘Moromeţii’. Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”, a povestit Adelina Pestrițu despre acel moment.

Dan Capatos a fost dat afară din examen

Mai puțin cu 30 de sutimi a luat Iuliana Luciu, însă s-a pus cu burta pe carte și în sesiunea următoare a scos un 7,45. Deși pare greu de crezut, dar și Dan Capatos s-a încurcat tot la română și a reușit performanța să obțină o notă de 3 la BAC. Se pare însă că motivul nu a fost faptul că nu a studiat, Dan având proasta inspirație să se certe cu profesoara.

Motiv pentru care a fost dat afară din examen.

Se pare că în top se află Ionuț Voicu, ex-Ro-mania, care la matematică a obținut nota… 1.

La un pas să ia bacalaureatul a fost Margherita de la Clejani, dar nu a fost să fie, pentru că media obținută a fost de 5,98. Aceasta a afirmat mai târziu că a obținut nota 5.20 la istorie, 6.40 la română și 6.35 la geografie.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre