Adelina Pestrițu nu se lasă, vrea să civilizeze pe toată lumea. Să râdem puțin cu ea!

Adelina Pestrițu nu se lasă, vrea să civilizeze pe toată lumea. Să râdem puțin cu ea!
Adelina Pestrițu are o relație specială cu comunitatea ei din social media.  E urmărită de peste un milion de oameni, curioși despre activitățile zilnice ale vedetei, dar mai ales despre detalii din viața ei personală.

Prin martie a luat o decizie, iar Adelina Pestrițu nu se lasă, vrea să civilizeze pe toată lumea. Să vedeți până unde a ajuns. Frumoasa brunetă și-a propus să îi învețe și pe alții cheia succesului ei. Fosta prezentatoare TV a ajuns departe pentru că e manierată. De aceea a demarat un program de culturalizare în masă, ea postând lecții de bune maniere constant. Deja a ajuns la un episod cu mult peste numărul 10.

În fiecare postare, Adelina abordează două subiecte. De exemplu, când a lansat „𝑴𝒐𝒅𝒂 𝑩𝒖𝒏𝒆𝒍𝒐𝒓 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒆𝒓𝒆” a abordat pentru prima lecție – Poziția corecta „Picior peste picior” și Unde trebuie să stea șervețelul textil, atunci când mâncăm, pentru lecția a doua.

Adelina Pestrițu nu se lasă

Dacă unele vedete din showbiz au râs de lecțiile ei, unele pe față, cum e Oana Zăvorau, Adelina Pestrițu nu s-a lăsat intimidată și a continuat. Ea a ajuns la episodul cu numărul 15. Ceea ce înseamnă că oricine e curios are de învățat de la bruneta focoasă nu mai puțin de 30 de lecții de bune maniere.

În ultima postare Adelina Pestrițu exemplifică modul corect de savurare a două din cele mai îndrăgite preparate din bucătăria italiană: pizza și pastele.

„Acest video face parte dintr-o serie de Reels, în care vom învața împreună, lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate. Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată”, explică Adelina Pestrițu. Știați, deci, că pastele se mănâncă exclusiv cu furculița? și că modul corect de a savura pizza e să  să puneți mâna pe fiecare felie?

Sursa foto: instagram

Cu cine e în pat Anamaria Prodan

Recomandarile noastre