Cu cine e în pat Anamaria Prodan

Cu cine e în pat Anamaria Prodan
Despărțirea dintre Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf oferă o nouă dimensiune asupra felului în care se poate întâmpla o astfel de decizie.

Acum știu toți fanii ei și mai mult decât atât cu cine e în pat Anamaria Prodan. Asta după ce soțul ei a fost surprins de paparazzi în compania unei domnișoare. Despre care s-a spus că ar fi vestita amantă la care s-a tot făcut referire zilele acestea.

Imediat după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar fi fost surprins în compania amantei, Anamaria Prodan a avut o reacție uluitoare. Fără să stea prea mult pe gânduri, impresara a postat mai multe fotografii alături de celebrul antrenor. Soțul ei este „numărul 1, de departe”, a scris aceasta în postarea cu o imagine de la un eveniment special și o alta cu ei doi alături de Laur jr.

Cu cine e în pat Anamaria Prodan

De când au început zvonurile legate de despărțire, Anamaria continuă să repete că soțul ei este „numărul 1”. Și că nu se desparte de el. Neobosită cum o știm, continuă, zilnic, tirul fotografiilor în care ea și Laurențiu par cel mai fericit cuplu. Dacă amanta există, Anamaria are ceva ce aceasta nu are. Fotografii de cuplu în pat. Pe care nu se sfiește să le facă publice.

Căci, deh, sunt oameni căsătoriți și se iubesc. De exemplu, marți dimineața ca să scape de cele trei ceasuri rele, Anamaria Prodan a trântit pe Instagram o superbă poză de familie surprinsă fix în patul conjugal. Ea și Reghe mai îndrăgostiți ca niciodată, zâmbind la cameră.

De mai bine de două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf surprind publicul de mai multe ori pe zi. Deja toată lumea știe că celebrul antrenor a confirmat divorțul de soția sa. Ea însă spune că a fost o glumă și nu se lasă. A transmis pe toate căile și canalele că „nu are bărbat de lăsat”. A făcut publice până și mesajele  dulci dintre ea și Reghe.

Sursa foto: Instagram

De ce sărbătorim Sfinții Petru și Pavel în aceeași zi. Sunt protectorii închisorilor