Ultimele noutăți și fotografii. Ce fac Prodanca și Reghe după ce el a anunțat divorțul

Ultimele noutăți și fotografii. Ce fac Prodanca și Reghe după ce el a anunțat divorțul
A trecut mai bine de o săptămână de când Laurențiu Reghecampf a anunțat ca este în pragul divorțului de soția sa, Anamaria Prodan Reghecampf, iar ceea ce a urmat a umplut paginile presei. O adevărată tornadă a fost declanșată de impresară.

Zilele trec, cei doi soți iau decizii, lumea se întreabă ce fac Prodanca și Reghe după ce el a anunțat divorțul. Zilele la rând impresara a explicat public că în familia ei „nu divorțează nimeni”. a dat de înțeles, în subliminal, și altele, mai grave. Și-a lăsat inclusiv fiul, Laur junior, să sară public în apărarea cuplului făcând un apel, presei, să înțeleagă că părinții lui sunt „o forță” și „numărul unu”, și că vor fi mereu împreună.

Reghe s-a despărțit de prima soție la telefon

Între timp s-a aflat și cum s-a separat Reghe de prima sa soție. Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007.

Mulți au crezut că Anamaria Prodan i-a despărțit pe Mariana și pe Laurențiu, dar aceasta din urmă a negat de fiecare dată implicarea ei în situație și a povestit că ei s-au întâlnit când Laurențiu nu mai avea legături romantice cu prima sa soție. Mariana a povestit cum s-a întâmplat separarea: „Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim”.

Ce fac Prodanca și Reghe după ce el a anunțat divorțul

Antrenorul echipei Al Ahli anunața joia trecută că a luat decizia de a se despărți de Anamaria Prodan, fără să facă, însă, și alte precizări.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Iar acum lucrurile par să se fi reparat între cei doi. Zilele trecute Anamaria a postat câteva imagini cu trupul ei perfect de zeiță. Apoi a urmat o fotografie de cuplu, care nu pare făcută neaparat acum. În imagine, soțul are o mână pe umărul ei, ambii zâmbind frumos. Anamaria a atașat un mesaj în limba engleză: „Soțul perfect, bărbatul puternic, tatăl perfect”.

Ieri a urmat o altă imagine. Anamaria Prodan Reghecampf, soțul ei, Laurențiu Reghecampf și copiii lor, într-o splendidă fotografie de familie, pe un teren de sport. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf Jr., care a început, la fel ca tatăl său, o carieră în fotbal. Separat, soții au, din relațiile anterioare, și alți copii.

„Ana, să știi că ești mereu o bucurie și ar trebui sa fii o sursa de inspirație pentru multe femei. Îți apreciez enorm de mult caracterul și atitudinea! Te iubesc! ♥️”, i-a scris o admiratoare la comentarii.

Sursa foto: Instagram

Îngrozitor ce i s-a întâmplat gimnastei Larisa Iordache noaptea trecută

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp