Cu cine a fost prins în tandrețuri Laurențiu Reghecampf

Cu cine a fost prins în tandrețuri Laurențiu Reghecampf
Cu foarte puțin timp în urmă, Laurențiu Reghecampf a apărut într-o ipostază inedită. Cine îi oferea dragoste necondiționată?

Fericit, liniștit și dornic să ofere dragoste. Așa a apărut Laurențiu Reghecampf într-o postare pe Instagram.

Cu cine a fost prins în tandrețuri Laurențiu Reghecampf

În timp ce ziarele se bat în declarații de tot felul legate de scandalul anului, lui Laurențiu Reghecampf pare că nu-i pasă de nimic. Cu puțin timp în urmă, pe contul de Instagram al frumoasei sale soții, Anamaria Prodan, a apărut un video scurt cu Reghe într-o companie inedită. Alături de el se află pisica familiei, simpatica Enzo, care se gudura pe lângă stăpânul ei, iar acesta i-a întors gesturile tandre.

A somat presa să înceteze cu scandalul legat de divorț

Într-un interviu pentru digisport.ro, Anamaria Prodan a transmis un mesaj celor care nu încetează cu tot felul de articole defăimătoare la adresa familiei și a lui Reghecampf. Impresara afirmă că cine nu va înțelege, va fi dat în judecată și va plăti pentru greșelile făcute.  „Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.

Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc. Am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus vedeta.

”Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta”

Anamaria a mărturisit că nu va mai accepta niciodată să vadă mizeriile care se scriu despre persoanele cele mai dragi. ”Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect!

A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, a declarat blonda.

Sursă foto: Instagram