Așa cum se întâmplă foarte des în lumea vedetelor, și așa cum Rețete și Vedete a punctat din primul articol despre acest divorț anunțat, este posibil să avem parte de o răzgândire, o împăcare sau, poate, cei doi vor merge până la capăt cu despărțirea.

Laurențiu Reghecamp a spus Da, Anamaria Prodan, Ba. Acum, impresara vrea să pună punct tuturor speculațiilor și mărturisește că însuși soțul ei a rugat-o să pună punctul pe I și să tranșeze lucrurile în presă.

Povestea divorțului din familia Reghecampf se liniștește. Anamaria Prodan somată să oprească „circul”

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a dat peste cap toată lumea.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Așa a început totul, în urmă cu câteva zile.

Ce ar fi rugat-o Reghe pe soția lui

Anamaria Prodan spune că nici vorbă de așa ceva, pentru că ea nu are bărbat de lăsat, iar cei doi se iubesc parcă mai mult ca niciodată. Mai mult, vedeta a mărturisit că Laur ar fi fost cel care a rugat-o să pună punct acestei situații care a mers mult prea departe. „Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru.

Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face. (…) E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie.

Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa. (…) Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a afirmat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Sursă foto: Instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp