Ultimele dezvăluiri ajunse în presă arată că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au sunat la 112. Se pare că între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf situația a fost foarte tensionată în urmă cu o săptămână. Declarația oferită în exclusivitate pentru EvZ atât de fiul lui Laurențiu Reghecampf, cât și de Anamaria Prodan nu au reușit să estompeze scandalul produs de anunțul divorțului.

„Ce să zic despre divorț? Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Evenimentul Zilei.

Și Laurențiu Jr., fiul impresarei și al lui Reghecampf, a transmis un mesaj prin intermediul EvZ. Copilul i-a rugat pe toți să nu mai vorbească despre divorțul părinților săi: „Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. (…) Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”.

Totuși, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au sunat la 112

Conform surselor Cancan.ro, în urmă cu aproximativ o săptămână, oamenii legii au fost solicitați să intervină. Două apeluri au fost înregistrate de polițiști, din vila de la Snagov în care locuia cuplul. Unul ar fi fost făcut de către Laurențiu Reghecampf, iar al doilea de către Anamaria Prodan. Solicitați să intervină la vila de la Snagov, agenții de poliție i-au ascultat pe cei doi soți și și-au luat notițe.

Laurențiu Reghecampf ar fi apelat la 112 și a transmis autorităților că soția sa este agitată și vrea să plece cu mașina de acasă. Mai mult decât atât, ea ar fi vrut să recurgă la gesturi extreme prin care să își facă rău. Un medic s-ar fi oferit să o ajute pe Anamaria Prodan, însă aceasta ar fi refuzat, scrie sursa citată.

Al doilea apel ar fi venit din partea impresarei, care ar fi susținut că soțul ei a sechestrat-o în locuință și nu îi permite să plece. Niciunul dintre cei doi soți nu a depus plângere la poliție.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în anul 2008 în Las Vegas, SUA. Cei doi au și un băiat, pe nume Laurențiu Jr., născut la câteva luni după nuntă, în Germania.

Sursa foto: Instagram

Reghecampf nu-i de capul lui. Anamaria Prodan spune clar: „Nu am bărbat de lăsat”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp