Fiul lui Reghecampf își apără tatăl și pe Anamaria Prodan. E uimitor ce spune puștiul

Fiul lui Reghecampf își apără tatăl și pe Anamaria Prodan. E uimitor ce spune puștiul
În ultimele luni ea a încercat din răsputeri să păstreze o anume imagine. Aceea de soție super iubită și răsfățată. Au fost fotografii pe social-media, declarații de presă, postări. Până la urmă inevitabilul nu s-a produs. Presa scrisese că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează.

E uimitor ce spune puștiul lor, fiul lui Reghecampf , care își apără tatăl și pe mama Anamaria Prodan. Copilul a citit în ziare despre separare. Laurențiu Reghecampf Jr. nu crede, sub nicio formă, că părinții lui ar fi în pragul divorțului. Din contra, e convins că toate zvonurile au la bază oameni răi, care vor să destabilizeze familia lor model. Motivul? Sunt celebri și uniți. Iar asta deranjează.

Zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar urma să divorțeze s-au aglomerat în ultimele săptămâni. Se vorbește că bărbatul ar avea o amantă. Iar asta nu de acum, ci de mulți ani. Deci, zic zvonurile, ar fi o treabă serioasă. Aceiași „binevoitori” susțin și că relația dintre el și soția sa nu e nici pe departe așa frumoasă cum apare în fotografiile de pe Instagram. Anamaria Prodan a negat cu vehemență că ar fi înșelată de soț.

Fiul lui Reghecampf își apără tatăl și pe Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf Jr. a luat și el atitudine. „Ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că zvonurile, ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi.

Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a spus Laurenţiu Reghecampf Jr, potrivit spynews.ro. Mezinul familiei e convins că nu există nici cea mai mică șansă ca părinții lui să divorțeze.

Sursa foto: Instagram

De ce îl verificau în somn bodyguarzii pe Justin Bieber. Ce dezvăluire face și soția