De ce îl verificau în somn bodyguarzii pe Justin Bieber. Ce dezvăluire face și soția

De ce îl verificau în somn bodyguarzii pe Justin Bieber. Ce dezvăluire face și soția
S-a scris mult că la 17 ani a devenit tată. Și mai apoi că ar mai fi avut un copil, tot până să împlinească 20 de ani. Adolescența prelungită a artistului a fost o perioadă destul de „tulbure”. Așezat la casa lui, însurat și cu o parteneră iubitoare alături, spune că a depășit toate relele și a vorbit despre ele.  

O lume întreagă află acum de ce îl verificau în somn bodyguarzii pe Justin Bieber. Verificau dacă mai respiră. Justin Bieber a avut mari probleme cu drogurile în adolescență, scrie CNN.

Artistul în vârstă de 27 de ani a vorbit într-un interviu acordat revistei GQ, despre cât de mare a fost problema pe care a avut-o cu drogurile. Superstarul canadian a avut o problemă așa de mare cu drogurile încât bodyguarzii săi obișnuiau să vină la el în cameră noaptea, să îi verifice pulsul și respirația, pentru a se asigura că încă este în viață, a relatat acesta în interviu.

De ce îl verificau în somn bodyguarzii pe Justin Bieber

„A fost așa fiindcă am avut tot acest succes și tot era ca și cum: Tot sunt trist și tot simt durere. Și încă mai am aceste probleme nerezolvate. Și m-am gândit că tot acest succes va face totul bine. Așa că pentru mine, drogurile erau un agent de amorțire pentru a trece prin zi”, a explicat artistul.

Amintim că primul single al lui Bieber, „One Time”, a câștigat un disc de platină în 2009. La momentul acela, artistul era doar un copil. Nu avea decât 15 ani. Aproape instantaneu a devenit o vedetă internațională. Iar odată copleșit de bani și faimă a căzut în patima drogurilor. Iar  comportamentul său era tot mai haotic, având și probleme cu legea.

Cum a ajuns Bieber soț devotat și bun creștin

Între timp, Justin Bieber a devenit soț devotat și bun creștin.  Artistul s-a căsătorit cu Hailey Baldwin , fiica actorului Stephen Baldwin, în anul 2018. Odată cu ea a descoperit valorile creștine.  „Primul an de căsătorie a fost cu adevărat dificil fiindcă au fost multe lucruri legate de chestiile cu traume.(…) Am o soție pe care o ador, de care mă simt mângâiat. Mă simt în siguranță. Simt că relația mea cu Dumnezeu este minunată. Și am această revărsare de dragoste pe care vreau să o împart cu oamenii”, a relatat Bieber.

La un an după mariaj, artistul a anunțat că ia o pauză în carieră. Și că se îngrijește de sănătatea sa mintală. În plus mai are și alte boli. Acum spune „sunt mult mai sănătos și am avut o mulțime de lucruri care mi s-au întâmplat. Am avut mononucleoză și am boala Lyme”.

Ce spune Hailey Baldwin despre tinerețea lor

Într-un interviu recent, Hailey Baldwin spune că pentru ea și pentru Justin termenul de „tânăr” este relativ. Explică și de ce.

Dialogul l-a purtat cu jurnaliștii de la „Elle”, ediția americană, revistă care a pus-o pe soția lui Justin Timberlake pe coperta din numărul din aprilie.

Modelul în vârstă de 24 de ani a vorbit despre căsătoria cu Jusint Biber, încheiată în 2018, și despre modul în care ei doi s-au simțit pregătiți să facă acel pas în relația lor, în ciuda faptului că aveau vârsta de 20 de ani.

„M-am căsătorit când aveam 21 de ani, cu două luni înainte să împlinesc 22 de ani, ceea ce arată cât de tânără eram. Și sună aproape ridicol când o spui cu voce tare”.

Hailey are și o explicație: „Deși cred că pentru cineva ca mine și pentru cineva ca Justin… Am văzut multe pentru vârsta noastră. Amândoi am trăit suficientă viață pentru a ști că asta am vrut.”

Sursa foto: Instagram

Cum arată yacht-ul de 44 milioane de dolari al prințului moștenitor al Arabiei Saudite. FOTO