Cum arată yacht-ul de 44 milioane de dolari al prințului moștenitor al Arabiei Saudite. FOTO

Cum arată yacht-ul de 44 milioane de dolari al prințului moștenitor al Arabiei Saudite. FOTO
Prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, are parte de un adevărat lux atunci când călătorește cu yachtul său personal. Acesta a costat 44 de milioane de lire sterline, iar interiorul este fabulos.

Mohammed bin Salman are 35 de ani și este prințul moștenitor al Arabiei Saudite. În prezent, MBS, așa cum este cunoscut, are funcția de vice prim ministru al Arabiei Saudite . Atunci când nu lucrează, MBS se bucură de tot luxul pe care i-l oferă statutul. Inclusiv de un yacht în valoare de 44 de milioane de lire sterline, pe nume Pegasus VIII. Conform informațiilor The Sun, în acest moment luxosul yacht este ancorat în apropiere de Castelul St Mawes din Cornwall, Marea Britanie. 

Impresionanta navă se mândrește cu absolut tot ce și-ar putea dori cineva, de la un cinematograf cu 13 locuri până la un heliport și un teren de golf. Nava poate acomoda până la 12 persoane și are un echipaj de 26 de persoane.

Cum arată yachtul prințului moștenitor al Arabiei Saudite. Imagini inedite 

Yacht-ul oferă o mulțime de moduri de distracție pentru vizitatorii lui bin Salman, deoarece iare o punte de petrecere completată cu două baruri, un ring de dans, pian și grătar – fără a menționa pivnița de tequila de 1.000 de sticle.

Nava uriașă a fost construită de Royal Denship, o companie daneză de construcții de yacht-uri, și livrată în 2003, cumpărată de investitorul californian Ronald Tutor. Proiectarea și ingineria exterioară sunt opera lui Espen Oeino, arhitectul naval din spatele aspectului celor mai mari bărci din lume, în timp ce Francesco Zuretti a amenajat interiorul.

Proprietarul l-a numit Pegasus V, deținând anterior alte yacht-uri cu numele Pegasus. În 2015, omul de afaceri l-a vândut prințului saudit pentru 44 de milioane de lire sterline, care a redenumit nava Pegasus VIII. 

Prințul de un trilion de euro. Și-a cumpărat castel în Franța 

Prințul moștenitor din Arabia Saudită deține o avere fabuloasă. Mohammed bin Salman are cea mai scumpă casă din lume. Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, fiul Regelui Salman bin Abdulaziz Al Saud, are un apetit deosebit pentru a cheltui sume impresionante pentru produse și proprietăți de lux. Această pasiune a prințului saudit este „susținută” de averea de un trilion de euro pe care o deține familia sa.

Pegasus nu este singurul yacht deținut de prințul saudit. În urmă cu trei ani, bin Salman i-a plătit magnatului rus Yuri Shefler peste 380 de milioane de euro pentru un iaht de lux. The Serene este una dintre cele mai mari ambarcațiuni din lume, cu o lungime de 133 de metri.

În 2015, prințul moștenitor saudit a plătit peste 230 de milioane de euro pentru un castel aflat în vestul Parisului, considerat cea mai scumpă casă din întreaga lume. Bărbatul de 35 de ani a văzut locuința impresionantă într-o călătorie de afaceri și a decis imediat să o cumpere. Castelul are 10 dormitoare, o piscină interioară și una exterioară, o bibliotecă și un zid de apărare înconjurat de un acvariu.

Foto: Yacht Harbour, Facebook

Kanye West ridică pretenții de divorț. Ce vrea de la Kim Kardashian

Recomandarile noastre