Vestea asta a stârnit furtună în lumea fotbalului de la noi. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) este liber de contract după ce și-a dat demisia de la Al-Wasl, din Emiratele Arabe Unite!

Comentatorii de fotbal i-au și găsit job lui Reghe, imediat după ce a apărut știrea că antrenorul român a demisionat.

Laurențiu Reghecampf  a plecat de la Al Wasl, formație la care antrena din ianuarie 2019, anunță Prosport. Pe 16 octombrie, Al Wasl a pierdut 1-4 cu Bani Yas, echipa pregătită de Daniel Isăilă, în prima etapă din Emiratele Arabe Unite.

Laurențiu Reghecampf a confirmat informația pentru Gazeta Sporturilor. Surse GSP.ro din cadrul staff-ului spun că Reghe a demisionat pentru că șefii nu i-au dat bani de transferuri pe care i-au promis înainte de începerea campionatului.

Antrenorul român le-a spus conducătorilor că nu poate obține performanță și nu se poate bate pentru trofee cu jucători fără experiență și aduși de la echipa a doua.

Anamaria Prodan: „Dorea o nouă provocare”

Impresarul Anamaria Prodan, soția lui Reghecampf, a dat detalii despre situația antrenorului.

„Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece pentru că își dorea o nouă provocare. Conducerea lui Al Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”, a declarat Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Revine Reghecampf la FCSB?!

Fiind liber de contract, Laurențiu Reghecampf ar putea reveni la FCSB, acolo unde Gigi Becali a spus că îl așteaptă oricând. Mai mult, echipa este acum pregătită de Toni Petrea, fostul său secund, iar Thomas Neubert, un colaborator apropiat, este preparator fizic.

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai antrenat la Gloria, U Craiova, FC Snagov, Chiajna, FCSB (în două mandate), Al Hilal, Litex și Al Wahda.


Simona Halep și-a mai pus un titlu în palmares. Nu l-a obținut niciodată până acum

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri