Anamaria Prodan este o impresară de succes și așa a câștigat bani ”frumoși”. Însă, înainte de a semna contracte cu jucătorii de fotbal ea stă de vorbă cu nevestele ori iubiele fotbaliștilor.

De ce se ceartă Anamaria Prodan cu nevestele fotbaliștilor

Sexy-impresara Anamaria Prodan (47 de ani) a strâns de-a lungul timpului o avere impresionantă din fotbal, ce îi permite să ducă un stil de viață opulent. Alături de soțul ei, antrenorul de fotbal Laurentiu Reghecampf, ea a reușit să își facă un nume ce i-a adus o avere impresionantă.

Anamaria Prodan a dezvăluit că se implică total în viața fotbaliștilor pe care îi reprezintă.

Soția lui Laurențiu Reghecampf afirmă că trebuie să controleze inclusiv relația pe care fotbalistul impresariat de ea o are cu familia, pentru a se asigura că acesta are parte de liniște și că se poate axa pe carieră, scrie gsp.ro.

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament.  Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect. Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat. Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte!  Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, declarat Anamaria pentru TV Telekom Sport.


Andreea Marin fierbe. Ce emisiune pregătește și cum se va numi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp