Anamaria Prodan are trup de sirenă, deși spune că aprecaiză mâncărurile de calitate, dar mai ales dulciurile. Vrea să arate bine și ia măsuri pentru a nu se îngrășa.

Alimentul minune cu care slăbește Anamaria Prodan

Îi plac foarte mult dulciurile, dar nu se vede deloc! Anamaria Prodan a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă!

De îndată ce simte că ia în greutate, sexy-impresara începe să ia măsuri pentru a nu se îngrășa.

Unul dintre secretele sexy-impresarei este că obișnuiește să consume mulți castraveți, despre care se știe că, în afară de vitamine și minerale, au în compoziție circa 95% apă. Cu alte cuvinte, are grijă să se hidrateze foarte bine, scrie antenastars.ro. În plus, face multă mișcare și mai trece și pe la medicul estetician.

”Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine, mănânc salată de castraveți două săptămâni. Cred că fiecare trebuie să facă ce simte. Fac sport, am momente când o lună nu mai am chef să mă duc. Și se vede imediat. Eu, care trăiesc pentru a mânca!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme

Anamaria Prodan s-a luptat cu kilogramele în trecut, reușind la un moment dat să slăbească nu mai puțin de 17 kilograme în 8 luni.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea’, a declarat Anamaria Prodan.


Kate Middleton își ține copii aproape și poartă un colier cu inițialele lor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp