Kate Middleton își ține copii aproape și poartă un colier cu inițialele lor

Kate Middleton își ține copii aproape și poartă un colier cu inițialele lor
Kate Middleton a adus un tribut emoționant copiilor ei, purtând un colier cu inițialele lor. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a optat pentru un colier de aur personalizat de la All The Falling Stars, gravat cu literele „G, L, C” în cinstea copiilor ei, prințul George (în vârstă de șapte ani), prințesa Charlotte (în vârstă de cinci ani) și prințul Louis (în vârstă de doi ani).

Kate Middleton poartă bijuterii boeme

La întâlnirea din Parcul Battersea, la care a discutat despre provocările aduse de virusul Covid19 și despre pandemie, ea a asortat pandantivul delicat cu un alt colier de aur de de la Spells of Love, un tricou alb simplu și o pereche de pantaloni roz M&S. 

Nu este prima dată când ducesa a optat pentru un accesoriu cu inițialele copiilor ei. La începutul acestui an, ea a purtat un colier personalizat de aur, în valoare de 1.070 lire sterline, care era gravat cu literele „G, L, C” în cinstea copiilor ei. Și în februarie 2014, a fost fotografiată purtând cu mândrie un colier cu un disc gravat cu numele complet al prințului George (George Alexander Louis) și un pandantiv în formă de inimă inscripționat cu litera „W”, pentru soțul ei William.

Marca bijuteriilor purtate de Kate este descrisă îm online ca fiind un brand cu piese realizate cu un amestec de „influență feminină boemă” și „estetică modernă condusă de tendințe”, cu accent pe „producție etică”.

Acesta a fost lansat în august 2019 și de atunci a devenit un favorit pentru vedetele, inclusiv Emma Louise Connelly, Sophie Habbo de la MIC și Chloe Lewis din TOWIE.

Piesele sunt descrise ca fiind „proiectate cu dragoste și intenție”.

Kate Middleton a discutat cu părinții ajutați de diferite grupuri (cum ar fi Home-Start, National Childbirth Trust (NCT) și Mush) și a auzit cum s-au străduit să muncească în timpul carantinei create de virusul Covid-19, dar au continuat activitatea lucrând pe zoom și prin apeluri telefonice obișnuite.

Meghan Markle, fană a colierelor gravate

Stilul colierului ales de Kate este, de asemenea, îndrăgit de Meghan Markle, care a purtat un colier delicat cu inițiala „A”, ca un semn pentru fiul ei, Archie, în vârstă de două luni, atunci când a avut o apariție surpriză la Wimbledon, în iulie 2019, unde fusese invitată de Kate.

Ea a purtat un colier de aur împodobit cu literele „H” și „A” în timp ce o privea pe prietena ei Serena Williams concurând cu canadiana Bianca Andreescu în campionatul american de tenis. În plus de inițiale, bijuteria delicată de la Mini Mini avea, de asemenea, două diamante.

Meghan a fost fotografiată purtând un delicat colier „mami” din aur de 18 carate, atunci când era însărcinată în șapte luni, mulți crezând că ar fi putut fi unul dintre cadourile ei pentru bebeluși.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp