Ce avere fabuloasă are Anamaria Prodan! “Aş trăi pentru încă 20 de vieţi”

Ce avere fabuloasă are Anamaria Prodan! “Aş trăi pentru încă 20 de vieţi”
Impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 12 ani şi formează unul dintre cele mai înstărite cupluri de la noi. Împreună au reuşit să adune o avere fabuloasă şi duc o viaţă de lux. “Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți”, spune sexy-impresara.

Impresara Anamaria Prodan (47) şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf (42 de ani) sunt căsătoriţi de 12 ani şi formează unul dintre cele mai solide și înstărite cupluri de la noi. Viaţa lor pare desprinsă din filme.

De câţiva ani, cei doi fac naveta între România, Statele Unite ale Americii şi Emiratele Arabe Unite. Şi asta pentru că atât joburile, cât şi copiii lor îi solicită în diverse colţuri ale lumii.

Ce avere fabuloasă are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a strans de-a lungul timpului o avere impresionanta, ce îi permite să ducă un stil de viață opulent. Alături de Laurentiu Reghecampf, pe plan professional, sexy-impresara a reușit să își facă un nume ce i-a adus o avere impresionantă.

Anamaria Prodan a declarat cu sinceritate că își pemite să cumpere tot ce își dorește. ” Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știa ce e aia. Eu fac parte din aia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunta la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane. Eu, fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a declarat Anamaria Prodan despre averea ei, într-un interviu pentru kanald.ro.

Impresara a coordonat cel mai mare transfer din istoria României, atunci când Nicușor Stancu a fost vândut unei echipe din Belgia pentru suma de 10.000.000 de euro. Ea a impresariat nume cunoscute precum Adrian Mutu, Nicolae Dică, Lucian Sânmărtean, Mihai Pintilii, Adrian Cristea sau Pantelis Kapetanos.

Anamaria Prodan, familia

Anamaria Prodan este fiica unui avocat, care s-a stins din viață cu foarte mulți ani în urmă și a regretatei Ionela Prodan, celebra cântareață de muzică populară care a murit pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat cu mai multe afecțiuni.

Anamaria Prodan și sora ei, Anca, au moștenit toată averea mamei lor. În timpul vieții, Ionela Prodan a reușit să strângă o avere. Ea și-a scris testamentul încă din timpul vieții și și-a împărțit averea între cele mai importante persoane din viața ei. Moștenirea Ionelei Prodan constă în patru case, mai multe terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro și niște tablouri foarte valoroase. Averea acesteia a fost evaluată la 2 milioane de euro. Ionela Prodan a mai lăsat câte 30.000 de euro celor patru nepoți, bani la care copiii vor avea acces după ce vor împlini 18 ani.

Anamaria Prodan crește patru copii

La data de 14 iunie 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, cu care are un copil, Reghe Junior, de 12 ani.

Anamaria Prodan mai are 2 fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Rebecca (21 de ani) și Sarah (29 de ani), pe care le-a născut în Statele Unite.  Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior (în Germania), alintat Bebeto. Împreună cu Laurențiu Reghecampf mai crește un copil, Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, născut în 2001, dintr-un mariaj anterior cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. La majorat, mama sa i-a oferit cadou lui Luca o maşină de lux.

Sarah locuieşte în Statele Unite, joacă baschet, iar anul trecut a semnat cu echipa Universităţii Mississippi, Ole Miss. Laurenţiu jr., alintat Bebeto, locuieşte în Emiratele Arabe Unite, unde merge şi la şcoală.