Anamaria Prodan e ferm convinsă că nici o femeie nu se poate ridica la nivelul ei și exclude orice posibilitate ca soțul său să aibă vreo amantă.

Anamaria Prodan pune punctul pe I. „Ce maimuță proastă poate sta la brațul lui Reghe? Nu s-a inventat ceva peste mine”

Anamaria Prodan e neagră de supărare pe jurnaliști, deși nu o arată. Impresara a rămas șocată atunci când a citit un articol în care se specifica faptul că aceasta ar fi arvunit interlopi ca s-o snopească în bătaie pe presupusa amantă. Vedeta face acum lumină în toată povestea, în stilu-i caracteristic.

Și le explică tuturor că pentru Laurențiu Reghecampf nu există o femeie mai importantă ca soția lui. Cu doar câteva ore în urmă, Anamaria Prodan a postat pe instagram o declarație care speră să lămurească toată problema. Mai în glumă, mai în serios, blonda le trage un semnal de alarmă celor care vorbesc în plus.

„Dacă mă supăr așa puțin vă iau în spate și vă arunc ca pe bebeluși în aer, dar uit să vă prind”

„Domnilor jurnaliști mă distrez rău cu articolele voastre. Păi la cum mă cunoașteți pe mine, eu am nevoie să arvunesc interlopi? Doamne Dumnezeule, pai dacă ma supăr așa puțin va iau in spate și va arunc ca pe bebeluși în aer, dar uit să vă prind. Glumesc, normal. Reghecampf e prea mare pentru voi toți.

Amante? Reghe? Păi, măi prieteni. Tocmai ce explicam că Reghecampf și Prodan au muncit enorm să ajungă unde sunt azi. E firesc să nu înțelegeți. Când ajungi atât de sus, nu ai voie să greșești. Dacă ai greșit, te-ai distrus. Iar Reghecampf nu e purtător ilegal de creier”, a spus impresara.

Amanta? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie?”

Anamaria Prodan merge mai departe și spune că o amantă n-ar putea să facă altceva în familia ei decât, eventual, curățenie în baie. Totodată, vedeta susține că bărbații care au amante nu sunt altceva decât niște… gâște. „Amanta? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? În familia mea sunt reguli creștine în primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu.

Oricine greșește din familie plătește ! Ghinionul vostru este că la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici fără ouă, fără personalitate, fără coloana vertebrală, fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine că ea îți spune adevărul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca să-ți ia cașcavalul. Și dacă ești obez, îți zice că ești tras prin inel.

Deci concluzia este că cei ce caută și plătesc femei. Sunt gâște specie proastă, care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai că-s așa de retarzi că termina distruși de astfel de arătări. Își pierd copiii, familia, respectul în fața tuturor .. Și când se termina bănuțul, Sărăcia le dă un mare bocanc în funduleț. Și rămân în Șanț. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Eu numai dacă mă uit la maimuțe de-astea, se evaporă”

Nu în ultimul rând, Anamaria Prodan le atrage atenția publicațiilor care au scos asemenea articole să înceteze cu minciunile. Dar le avertizează și pe eventualele femei care ar încerca să se uite măcar la Reghecampf ce li s-ar putea întâmpla. „Iar eă să bat amante??? Păi. Sunt bătute de soarta. Va dați seama să stai pe spate o viață cu picioarele desfăcute …totul deschis??? Pfff, ești praf. Eu numai dacă mă uit la maimuțe din astea, se evaporă!

Așa ca … Terminați cu prostiile astea și mergeți către altă familie. Și cred că așa ceva nefondat, nu e demn de voi să publicați. Sunteți mult prea vechi pe piață și aveți jurnaliști valoroși să publicați minciuni. Față de familia mea ați mai făcut-o lată și cu salvarea, cu sinuciderea. În plus eu sunt numărul 1.

Ce maimuță vreodată poate sta la brațul lui Reghe? Nu s-a inventat așa ceva peste mine. Deci, cum să își ia cineva amantă mai proastă și mai urâtă ca nevasta? Doar gâște iau… dar nevestele care descoperă gâsca la braț cu maimuța rup mâna. Și bat ca la carte și gâsca până îi sar penele și maimuța până se crede liliac”, a mai spus impresara.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp