Denise Rifai l-a vrut invitat, însă a fost refuzată. Artistul celebru care nu vrea să audă de emisiunea prezentatoarei

Denise Rifai l-a vrut invitat, însă a fost refuzată. Artistul celebru care nu vrea să audă de emisiunea prezentatoarei
Emisiunea lui Denise Rifai „40 de întrebări” este deja celebră, însă nu toată lumea se îngrămădește să-i calce pragul prezentatoarei. Iată de cine a fost refuzată Denise Rifai. Este vorba despre un cântăreț celebru.

Denise Rifai a lansat o invitație unui cântăreț celebru din România pe care îl vrea neapărat în emisiunea ei. Acesta însă a refuzat-o categoric, chiar în direct. Prezentatoarea a fost dezamăgită și a transmis că invitația rămâne valabilă. 

În timpul unei emisiuni „Bar Online”, pe care Pepe o filmează săptămânal, au venit ca invitați Serghei Mizil și Silviu Andrei, fostul dj al emisiunii lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Chiar în timpul emisiunii, Silviu Andrei a sunat-o pe Denise Rifai, iar Pepe a dezvăluit de ce nu vrea să apară în emisiunea pe care aceasta o prezintă. 

Denise Rifai, refuzată de Pepe. Artistul nu vrea să meargă la emisiunea ei 

Pepe a dezvăluit de ce nu vrea să participe la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cântăreţul este convins că majoritatea întrebărilor pe care le va primi nu vor fi doar despre cariera lui, ci și despre cele două foste neveste. Pepe a mai adăugat că fetele lui sunt destul de mari pentru a înțelege anumite lucruri legate de viața lui personală, motiv pentru care a decis să nu-și mai expună viața personală la TV.

Denise Rifai a acceptat refuzul, dar a dezvăluit faptul că îl place foarte mult ca solist şi că totuşi și-ar dori nespus să fie invitatul ei. Denise Rifai a mai spus că invitația rămâne valabilă și speră că va găsi formula ideală pe care Pepe o va accepta în cele din urmă. 

În cadrul intervenţiei telefonice, Denise Rifai a explicat de ce nu l-a invitat până acum în emisiune pe Serghei Mizil, invitatul lui Pepe de la podcast. Jurnalista i-a spus lui Serghei Mizil că momentan nu s-a pus problema să fie invitat, dar că își dorește foarte mult să îl intervieveze pe viitor.

Gabriela Firea, următoarea invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Pepe nu o mai ascunde pe Yasmine. A filmat-o singur, legată în centură

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a fost următoarea invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 22 iunie, de la ora 23:00. Gabi Firea a făc0 clarificări asupra unor informații apărute în presă, care au stârnit interesul public de-a lungul timpului.  

„De ce nu ați rezolvat problema traficului din București?”, „Va temeți că veți fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?”,  „Ați dat bisericii milioane de euro pentru voturi ?”,  „Este soțul șeful dvs. politic?”,  „V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”, „ V-au pus viața în pericol problemele de sănătate?”, „ De ce vă era atât de frică de tată?”,  „Când ați plâns ultima dată?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Gabrielei Firea. 

Foto: Facebook

Andreea Bănică întărește rândurile vedetelor operate. Cum arată după intervenție